|
||
|
![]()
:shock: Maaa, jaz si po tistem napadu ne upam več nič reči čez Dadija... In ne, tudi ta novi komadi mi niso nič boljši od starih.
![]() ![]() Lejte, pesniki pa pisatnli majo doma za svoje rokopise skrbno urejene arhive, jst mam pa namst tega skdn za pokvarjen papir... No in tam notr sm zadnč staknu svojo ta prvo popevko, k sm jo biu kdaj napisou... Hjooj, koko zdavni, zdavni je že to blo - tko sem zdi, k dj blo hmal po stvarenju sveta, mal po tistem, kj bog reku: "Bodi luč.", poj pa elektrika crknla. Pesem se imenuje Ajatutu, ali po slovensko: Ajatutu... |
|
|
|
||||
|
![]() Citat:
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ A lesson lived is a lesson learned |
|||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() pejt u ****u mater stara stara ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
kakšno vezo ma to sploh
![]() |
|
|
|
||
|
![]() ![]() _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ A lesson lived is a lesson learned |
|
|
|
||
|
![]()
sleazy, ti bi mu lahko tekste pisal :D:D:D
|
|
|
|
||
|
![]()
D-FACT
![]() ![]() Spike |
|
|
|
||
|
![]()
jst sm bil pa vcas sosed od smolarja...pa ker vem da sam s tem se nisem tok kul k partibrejkr morm povedat se da je bla v sosednji ulci doma urska hrovat...ce pa se to ni dost sem pa ene 12 let nazaj zivel v trnovem v bajti, kjer danes zivijo ene trije ful znani novinarji, ene 2 igralca pa en pevc...mi for prezident
![]() ----------------------------------------- Come to the dark side! We have cookies... |
|
|
Značke |
glasba, slovenska, vam, všeč |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:34.