|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Mene pa zanima čemu je kabelska TV dostopna zgolj na optični povezavi??? V našem bloku imamo namreč kabelsko TV, celo ob prevzamu stanovanja nas je čakalo prijazno pisemce v stilu "spoštovani, v vašem bloku je napeljana kabelska tv Telekoma Slovenija, če želite priključitev nas pokličite,...".
Problem je namreč, ker so telefonske žice v bloku (novogradnja!!!) tako slabo vezane, da so xDSL storitve zelo zelo slabe (npr. IP Tv dela, internet ne, in obratno). Idelano za mene bi bilo, če bi lahko TV gledal preko že napeljane kabelske, internet pa preko ADSL, saj oboje skupaj očitno ni mogoče... Zanima me torej, zakaj ni mogoč priklop kabelske tv tam, kjer ni na voljo optične povezave in je ADSL povezava močno okrnjena? |
|
|
|
||
|
![]()
Telekom ponuja tudi "klasično" kabelsko tv, ne samo na optiki, vendar ta ponudba ni objavljena na Telekomovi spletni strani.
Ponavadi omrežje vzdržujejo lokalni kabelski operaterji ali pa GVO. Pokliči na "njihovo" številko in se pozanimaj o ponudbi. |
|
|
![]() |
Značke |
kabelska, optiki, samo |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SIOL kabelska TV | doli | O storitvah | 207 | 13.04.2012 07:23 |
Razlaga Razodetja, zadnje biblijske knjige (po W. Branhamu) | Vernik | Religija in filozofija | 418 | 12.09.2009 09:25 |
Samo TV brez interneta? | l3jmr | SiOL TV | 8 | 27.07.2009 13:57 |
Uporabljamo samo 10% možgan? | twarlock | Znanost in okolje | 75 | 23.03.2006 23:44 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 22:58.