|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Rad bi posnel prireditev RTV Net praznuje. Nekje 4 ure programa. S katerim programom mi priporočate to posneti? Je možno v MPEG-4?
|
|
|
|
||
|
![]()
Ja saj verjetno bom kar s FripTV, ampak nekje 4 ure programa bo zasedlo 6,3GB. A se ne da recimo z MPEG-4, da bi spravil posnetek na DVD?
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ali pa IPTV recorder http://arakar.ifastnet.com/andrej/software. Pretvoris lahko vedno potem ko bo posneto.
|
|
|
|
||
|
![]()
No in za silvestrovo lepo nastavim na NET TV in pritisnem REC in Multicast TV lepo snema, jaz sem pa gledal v dnevni sobi. Skoraj dve uri gledam, potem pa naenkrat začne v dnevni sobi prekinjati zvok. Grem gledat kako je s snemanjem na računalniku, in glej ga zlomka, slika močno kocka in pojavi se obvestilo o napaki in snemanje se po prtisku na gumb "not send" prekine. Slišal sem, da STB streama včasih dva programa hkrati, klub temu, da prikazuje enega. Sem mislil, da je v tem štos in ker sem neprenehoma med snemanjem s STB-jem preklapljal med programi, sem si mislil, da je vzrok tu. Danes, ko je na sporadu ponovitev RTV NET praznuje, spet začnem s snemanjem in na STB-ju nič ne preklapljam med programi in spet po nekaj več kot eni uri snemanja naenkrat ostanem brez zvoka tako na STB_ju kot na PC-ju. Prekinem snemanje in vse pošljem v tri krasne. Hotel sem nekaj posnet, potem pa človek skoraj izgubi živce. Seveda siol nima uradne podpore za gledanje na PC-ju, ampak vseeno sem skoraj po****il. Imam namreč vklopljena dva kanala, lahko gledam oboje hkrati, ko sem pa zdaj nekaj hotel posneti, pa se mi je vse zrušilo.
|
|
|
|
||
|
![]()
Na kratko: NAVADI SE! Siol je pač tak kot Windows - Če bi delal, bi bili virus!
|
|
|
|
||
|
![]()
Je kdo posnel RTV NET praznuje?
|
|
|
|
||
|
![]()
Zdaj mi pa naj nekdo pove ali je možno sploh posneti s temi programi za snemanje SIOL TV kakšen posnetek, daljši od 1h30min ? Ali je sploh možno? Ker po uri in pol snemanja mi začne prekinjat zvok, čez nekaj časa pa več sploh ni zvoka, in to na obeh kanalih?
|
|
|
|
||
|
![]()
Priporočam dvd snemalnik. Jaz ga imam s 160 GB trdim diskom in nimam nobenih težav s snemanjem.
|
|
|
|
||
|
![]()
A lahko preko scarta ali hdmi povežeš IP STB na DVD snemalnik in posnameš program iz SIOL TV-ja?
|
|
|
![]() |
Značke |
programa, snemanje |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Vprašanje glede programa Zone reality | gugy | SiOL TV | 9 | 19.11.2008 08:49 |
OnemogoČeno snemanje z tv komunikatorjem sagem | hafo123 | SiOL TV | 11 | 02.10.2008 21:06 |
free programcek za snemanje z neta | SlovenskiSlavcek | Računalništvo in internet | 7 | 30.03.2008 21:30 |
Programiranje spremembe programa | bassoon | SiOL TV | 12 | 18.08.2007 19:24 |
Siol TV in snemanje na DVD?! | Palinko | SiOL TV | 1 | 26.01.2007 13:37 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:19.