|
||
|
![]()
Pozdravljeni!
Sem podnajemnik starejšega stanovanja v centru Ljubljane, brez telefonskega priključka in kabelske. Sosed ima telefonski priključek, prav tako uporablja Siolov modri ADSL, ki pa ga trenutno ne želi deliti z menoj!! Kolikor jaz razumem dela lahko hkrati internet in telefon. Kolikor pa jaz vem on telefona ne uporablja (plačuje JA, uporablja NE - ma mobitel)!! Zdaj me pa zanima, če lahko jaz naročim Siolov ADSL paket in ga priklopim na mesto, kjer naj bi bil sedaj priklopljen telefon. Tako bi bila priključena 2 Siolova paketa na eno linijo, telefon se ne bi uporabljal?? Malo sem že obupan kaj vse lahko še naredim, da dobim ta internet!! Hvala za odgovore! LP; Simon |
|
|
|
||
|
![]()
To se ne da, preko (ene) parice je mozen samo en ADSL prikljucek.
|
|
|
|
||
|
![]()
Zakaj pa ne bi sosed delil njegov internet. Nabavite ruter in to je to. Če pa se mu zdi, da se bo zato hitrost zmanjšala pa naj poveča paket in delite stroške. On bo imel hitrejšo linijo in manjši strošek.
|
|
|
![]() |
Značke |
dodatni, paket, siolov |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Paket Duo | KonecD | O storitvah | 6 | 17.02.2007 19:14 |
SIOLov paket zvestobe informacije | stjalone | O storitvah | 10 | 31.12.2006 09:12 |
Paket Solo vs. študentski 1024/256 kbit/s | edmund | O storitvah | 10 | 13.09.2006 23:21 |
varnostni paket - podalšanje | rock | O storitvah | 2 | 09.09.2006 20:02 |
dodatni dostop | modelko | Tehnična pomoč | 4 | 02.09.2006 10:13 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:09.