|
||
|
![]()
Evo, nekaj pred-oskarjevskega šepetanja za leto 2009:
Najboljši film: Australia Milk Revolutionary Road Curious Case of Benjamin Button Blindness Režija: Sam Mendes (Revolutionary Road) Baz Luhrmann (Australia) David Fincher (Curious Case of BB) Christopher Nolan (Dark Knight) Steven Soderbergh (Guerilla) Igralec: Frank Langella (Frost/Nixon) Mickey Rourke (The Wrestler) Brad Pitt (Curious Case of BB) Josh Brolin (W) Leonardo Di Caprio (Revolutionary Road) Igralka: Julianne Moore (Blindness) Meryl Streep (Doubt) Emily Blunt (The Young Victoria) Kate Winslet (Revolutionary Road) Nicole Kidman (Australia) Stranski igralec: Michael Sheen (Frost/Nixon) Robert Downey Jr. (Tropic Thunder) Gael Garcia Bernal (Blindness) Heath Ledger (Dark Knight) John Malkovich (Burn After Reading) Stranska igralka: Viola Davis (Doubt) Patricia Clarkson (Phoebe In Wonderland) Kathy Bates (Revolutionary Road) Scarlett Johansson (Vicky Cristina Barcelona) Anjelica Houston (Choke) Kakšen predlog z vaše strani? ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
za Blindness sem brala same bolj slabe kritike.
Sicer pa pri igralcih že vnaprej navijam za Mickeyja Rourka in Heatha Ledgerja (i can't help myself ![]() kaj pa Benicio Del Toro kot Che? Pomoje bi prej njega nominirali kot Brolina. Angelina in Clint za Changeling? |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
:mrgreen:
vseeno lahko daš svoje predloge, monkey boy ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Eksli letos nisem videl se nic in ni me sram
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Kritiki pravijo, da bi iz Avstralije lahko kaj bilo, če bi se Nikdar več zadrževala doma v senci kot pa na snemanju.
Kljub zaljubljenosti ne podpiram nominacije, kaj šele zmage Heatha. Bi se pa spodobilo in bilo pravično, da se ga posebej spomnijo in mu namenijo kakšen special kipec. Del Toro in Rourke sta pomojem kar resna kandidata, ampak jaz še vedno upam, da bojo moje molitve Vishnu uslišane in bo Leo končno dobil oskariđija ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Prav tako se trinjam glede Heatha. ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Avstralija bi bila s svojo "epsko zgodbo" res pravi kandidat za predvidljive oskar glasovalce ...
|
|
|
|
||
|
![]()
Nominiranci za Golden Globe: http://www.imdb.com/features/rto/2009/globes
wtf face sem naredila, ko sem videla, da so nominirani Mamma Mia, Anne Hathaway, Angelina Jolie (ji je materinstvo prineslo še kakšen talent?) ter seveda najbolj pričakovano Heath Ledger, ampak okej, dokler ostanemo samo pri nominacijah. Heh, Eastwood NI nominiran za režijo. |
|
|
|
||
|
![]()
hej, sej Angelina je bila v kar nekaj filmih dobra
![]() sedaj imam en mesec časa, da si pogledam vse nominirane filme ... Sploh Doubt mi zveni obetavno. kinda. ![]() Najbolj sem sicer šokirana nad nominacijo za Penelope Cruz in Rebecco Hall, ker nobena od njiju pri meni ni pustila dobrega vtisa, sploh Hallova se mi je zdela čisto ponesrečena v svoji vlogi. |
|
|
Značke |
2009, oskarji |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
BitDefender Internet Security 2009 | robida | Računalništvo in internet | 65 | 01.09.2009 14:07 |
Kaspersky Internet Security | luky | Računalništvo in internet | 10 | 06.06.2008 12:29 |
Oskarji 2008 | baksus | Filmi | 76 | 12.03.2008 21:08 |
Oskarji 2007 & ostale nagrade | D' Andre | Filmi | 267 | 03.03.2007 10:55 |
Oskarji 2006 | zigamilek | Filmi | 435 | 27.03.2006 17:21 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 13:36.