|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Zanimivo pa je (sicer sam ne morem preverit) da naj bi bilo zatemnjeno le prek siola...
Naj potrdi kdo, ki ima telemach in pa t2. |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Lahko da edini spoštuje zakon. Glede F1 se strinjam, pač tu ima pravice pop, uefa imamo tudi ponudnika...
Da pa zatemnijo ko igra Medveščak ebel ligo, katero tekmo ne prenašata ne sportklub in ne šport tv se mi zdi pa nesmisel. Sicer me pa ne prizadene, saj lahko spremljam prek dvb-t. edit: zakaj je pa izginil moj zadnji vpis... ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Sem uporabnik T2 storitev in sem mislil ravno menjat na siol, ko opazam, da tudi tu zatemnjujejo htv2 (pri f1 pri nogometu, vceraj so se spravili celo na rokomet-liga prvaka in hrvaško nogometno ligo med dinamom in osijekom).
ve kdo za kako alternativo? |
|
|
|
||
|
![]()
Navadna antena in DVB-T
|
|
|
|
||
|
![]()
ki sploh omejeni kanali trpijo skodo ce niso zatemjeni v slo? mislim wtf, se ena neumnost vec.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Sem uporabnik T-2, pa me zanima, če ima siol TV zatemnjeno tekmo med dinamom in brugge-on?
|
|
|
|
||
|
![]()
ne ni imel
|
|
|
![]() |
Značke |
hrt, programa, zatemnjevanje |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
problem z lcd tv lg 42lf2500 iz ponudbe programa zvestobe | miran74 | O storitvah | 16 | 20.02.2010 11:19 |
Zagon programa enkrat in nikoli vec :) | mckeky | Računalništvo in internet | 5 | 05.08.2009 23:32 |
Daljinec Logitech Harmony 555 iz programa zvestobe | hrflik | SiOL TV | 6 | 17.04.2009 17:31 |
Posodabljanje antivirusnega programa | larisa | Računalništvo in internet | 2 | 28.03.2009 10:35 |
Programiranje spremembe programa | bassoon | SiOL TV | 12 | 18.08.2007 19:24 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 17:07.