|
||
|
![]()
Optično enoto za CATV pride priklopit tehnik. Na 080 8000 lahko preverite, za kdaj je predvidena montaža.
|
|
|
|
||
|
![]()
8.3.
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
itak da so hitri..jst ko sem naroči priklop na optiko internet in siol tv sem čakal od dneva naročila sem čakal 9 dni a so rekli 10 dni..tko da zame je to zlo hitro ko pa nekje drugje moreš čakat tut mesec al več...
tko vse pohvale... |
|
|
|
||
|
![]()
meni more prinest samo eno škatlico ... in to bo nosil skoraj 14 dni ... no ja ... SIOL kot SIOL
|
|
|
|
||
|
![]()
Imam nov TV in sem bil do zdaj sem bil na Amis Optika TV.
Sedaj bi pa probal ta kabelski, posebej zato ker ni bi imel rad tistega set up boxa ter s tem se dodatni pilot. 1.Je kaksna razlika v kvaliteti med IPTV ter kabelska TV? 2. kaksne bodo se razlike? |
|
|
|
||
|
![]()
odvisno kateri tv imas
jest sm lahko samo primerjal med iptv na pcju-hdmi-tv in kabelsko direkt na tv, oziroma kabelsko v technisat receiver in od tu v tv slika iptv na pcju na nekaterih programih je za kozlat, sploh pa sportklub in sportklub+ ta dva kanala sta bila pa preko kabelske prav fajn videt na moji plazmi, preko technisat receiverja pol sem probal se s kolegovo tv lcd 32", pa je bila slika res razocaranje v primerjavi z mojo plazmo lg pv250 tko da kar nekj faktorjev vpliva na kvaliteto prikazane slike |
|
|
|
||
|
![]()
TV je
Samsung UE40D5000 |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Slika je čist OK, odvisna od izvora določenega programa, sicer pa lahko najprej testiraš 1 mesec in se odločiš. |
||
|
![]() |
Značke |
kabelska, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Novo v ponudbi.."Testni uporabnik" - zavajanje naročnikov ali??? | saonaion | SiOL TV | 27 | 31.12.2015 02:37 |
SIOL TV povezava TV in VCR | deepsplash | SiOL TV | 0 | 26.11.2006 01:22 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 15:39.