|
||
|
![]()
Zdravo,
nekako ne moremo nikakor oživeti epošte na mobitelu.Želim nastaviti epošto od siola in enostavno ne oživi.Vpisujem pa iste podatke kot jih imam v Microsoft outlooku.(POP3 ,pop.siol.net -110 , mail.siol.net -465 ) Želim pa da bi delovalo preko domačega wifi omrežja in pa tudi ko sem od doma preko mobilnega omrežja. Na hitro mi izpiše s strežnikom se ni mogoče povezati.Preveri podatke....... ??? Imel kdo podoben primer ,da se ne zaje*avam preveč s tem. lp Cveto |
|
|
|
||
|
![]()
Nastavitve so enake, kot za Outlook. Ali ste bili povezani prek 3G omrežja ko ste dodajali račun ali prek WiFi-ja?
lp Mitja |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Samo sploh ne vem kako,a enkrat mi je uspelo zadevo usposobit.Pa sem ves čas vpisoval iste podatke. Sedaj pa imam še drugo težavo. Aplikacija daljinec ne najde nobenega box-s. Pa imam tri box-s pa ne najde nobenega ? Kje pa bi tu bil lahko problem ? lp Cveto |
||
|
|
||
|
![]()
Torej e-pošta sedaj deluje na mobitelu?
V primeru, da aplikacija ne najde SiOL BOX-a, jih ne zazna. Povezani ste predvidevam na WiFi modema? lp Mitja |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
ja e pošta deluje. Aplikacija daljinec ,pa ne najde nobenega box-s . Pa imam tri ? Povezan sem pa na wifi modema. lp Cveto |
||
|
|
||
|
![]()
Prosim, sporočite podatke na ZS in kratek opis težave s postopki, ki ste jih že poskusili, da individualno preverimo vse nastavitve.
lp Mitja |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Enostavno ne najde nobenega box-s. Sem vam pa poslal že 6.7. v soboto mail na tehnično pomoč s podatki pa nažalost ni nobenega odziva . ![]() ![]() ![]() lp Cveto |
||
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
opravičujem se za pozen odgovor. Se vam slednje pojavi, ko preklopite iz enega brezžičnega omrežja na brezžično omrežje modema? Na priključku je namreč zaznati, da imate v uporabi še usmerjevalnik ali stikalo. Poizkusite storiti naslednje: opravite reset modema in izključite svoj usmerjevalnik (če ga imate) ter nato preverite, če vam aplikacija zazna BOX-e. Nato priključite svojo napravo in se povežite nanjo in nato nazaj na modem in znova preverite, če vam zazna BOX-e. Sicer pa poizkusite opraviti reset modema, se povežite na omrežje, preverite, če vam aplikacija zazna BOX-e, če jih, izključite WiFi na aparatu in se znova povežite na modem in preverite, če jih še vedno zazna. Sporočite ugotovitve na ZS. Lp, Marko |
|
|
![]() |
Značke |
mobitelu, pošta |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Pošta | rambo013 | O storitvah | 12 | 23.01.2012 19:32 |
Nove servisne strani, spletna pošta - ne dela prijava | pagatz | O storitvah | 41 | 30.07.2011 08:33 |
pošta | devlin | Tehnična pomoč | 23 | 21.12.2009 13:29 |
grožnje po mobitelu | Landsat1 | Mobilna telefonija | 10 | 06.07.2008 21:37 |
SSL pošta. | sebek | Tehnična pomoč | 3 | 22.07.2007 17:56 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 23:49.