|
Potovanja potovanja, izleti, nasveti, potopisi ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Velik je otročarij, razni vlakci za tamale in podobno. Cel kup raznih šovov, panoramskih voženj, kul so ladjice, še posebej poleti, ko se lahko špricaš - mi smo bli julija in je blo super. Od ladjic maš Atlantido, vožnjo skoz džunglo (Tunga), Colorado Boat je kul in v notranjosti gusarski ladje imaš eno panoramsko furo. Najbolj zakon so valda adrenalinske scene: men ga je najbolj našopal pri prostem padu (Vertigo) - kjer te dvigne 40 m v luft in padeš dol... Aaaaa!
![]() Viel Spass! ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Blue Tornado definitivno...pa Sakvoja ti tud našopa adrenalin...pa un drevo k se soba okol obrača....hudo....sem bla glih
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
BINGA-BONGA zanimivo brat tele tvoje prigode in reportaze
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Pred mnogo leti sem šel z vlakom in sem se odločil 3 dni pred odhodom. :P Torej ugotovitve, kako poceni priti na Sicilijo in Eolske otoke: EasyJet: - Milano-Palermo (naprej železnica Palermo-Milazzo, od koder gre veliko plovil dnevno) - Milano-Neapelj (naprej trajekt, ki preko noči vozi 1x tedensko - v petek zvečer) RyanAir: - Benetke-Rim (naprej še ~8 ur železnice do Milazza) - Pisa-Trapani Vsi drugi prevozniki so precej dražji. Trapani je na skrajnem zahodu Sicilije. Potem se na vzhod do Milazza po Siciliji voziš z vlakom 7 ur :O! Sicilija je očitno res grozno velika! Pisa ima letališče praktično v centru mesta in čisto zraven železniške postaje (menda 40m po hodniku). V ostalih mestih (Milano, Palermo) se voziš 1 uro do letališča. Po severni Italiji vlaki očitno ponoči ne vozijo :O , zato je jutranje lete praktično nemogoče ujeti, razen če prespiš v odhodnem kraju (Milano, Pisa). Če greš s popoldanskim poletom, moraš spati v Palermu, ker prideš tja zvečer in ponoči ne gre na otoke. |
||
|
Značke |
cene, italija, mesta, osebnosti, turizem, znamenitosti |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 15:41.