|
Potovanja potovanja, izleti, nasveti, potopisi ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
halo...
že kr nekaj časa spremljam ta forum in vidim da nekateri dobro poznate italijo... Zato bi prosiu za nasvet, kaj naj naredim za referat (za šolo) o italiji? ali ima kdo kak dobr nasvet? opisat pa morem eno znamenitost italije, vendar jih je preveč da bi se odločiu za eno.. lepo se zahvaljujem za odgovor. ![]() lp! |
|
|
|
||
|
![]()
Prosil bi vas za nekaj podatkov oz. informacij glede Dolomitov. Ker smo ljubitelji Vršacev sem se odločil, da bi družino popeljal malo na dvodnevni izlet v Dolomite. Rad bi predvsem izvedel v kateri kraj se splača , da bi bilo za otroka ( 10 let) tudi kaj zanimivo, mogoče kakšen sprehodček okoli kakšnega jezera.Ker zanekrat ne bi plezali ali šli kaj višje.Pa če je kdo imel takšno izkušnjo, kje se da prenočiti poceni.
|
|
|
|
||
|
![]()
nekaj informacij je tudi tukaj: Italija pozimi
|
|
|
|
||
|
![]()
Dolomiti! Prekrasni so :P Res - jas sem sicer hodil po gorah - kar je res izjemno, vendar pa kot turist in z družino je izredno lepo za it- prekrasna pokrajina , jezera... pač meni je lepo ko vse poznam, drugače pa je lepo če znaš nemško ali pa italijansko
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ima kdo kakšen nasvet, izkušnjo kje v bližini Cinque terre se nahajajo kakšne prenočišča z zajtrkom.
Kakšne so vaše izkušnje , vtisi, kaj bi svetovali za ogled |
|
|
|
||
|
![]()
Kolega je bil s punco v Umbiji - Italija na enem od mnogih "famoznih " agriturizmov. Pravi na je noro! Poslal mi je tudi link www.agriturizem.si . Ali je kdo že bil tam? Slike in ponudba izgledajo res super. Ali je OK?
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Tja: Trst-Rim-Catania Nazaj: Palermo-Rim-Trst (V Rimu prestopanje, ker ni direktnih letov) Za 4 člansko družino pride tole nekaj manj kot 600€. Iz Benetk bi bila ista cena, iz Verone bi bilo 400€, iz Bologne 380€, iz Milana 260€ (EasyJet). Vendar že vlak v eno smer v Milano pride 200€, za parkiranje (če greš z avtom do letališča) tudi poberejo okoli 70-80€. V Trstu je menda parkiranje lahko tudi brezplačno. Zanimivost: Polet z Brnika v Rim je za 4 člansko družino 1200€, iz Benetk pa 80€ ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Zivjo,
ali mi lahko svetujete, kam bi sla v soping v milano. casovno sem precej omejena, zanimajo pa me trgovine z oblekami in sicer za navadne smrtnike ![]() hvala |
|
|
|
||
|
![]()
zdravo!
Mene pa zanima, če je bil kdo izmed vas že v Toskani.Namreč načrtujem ekskurzijo za večjo skupino ljudi in me res zanimajo raznovrstni podatki. Odhod načrtujemo konec oktobra ali v novembru. Je to mogoče?Sej verjetno takrat tam še ni tako zelo mraz, ane? Pa če kdo pozna kkšne hostle, ugodne in za večjo skupino študentov, se priporočam. Hvala za informacije. lp Blaž |
|
|
Značke |
cene, italija, mesta, osebnosti, turizem, znamenitosti |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:43.