|
Izobraževanje in šola znanje, referati, plonkci, matura, izpiti ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni
Potreboval bi pomoč. Zanima me kje bi lahko v tem tednu oz. najkasneje v naslednjem dobil plišaste figure junakov iz stripov Mikija Mustra (Lakotnik, Trdonja, Zvitorepec)? Že nekaj časa jih iščem vendar brez uspeha. ![]() LP O. |
|
|
|
||
|
![]()
..me zanima...če kdo ve kako poslujejo oni s studentskimi servisi...ob enih popoldan naj bi bilo nakazilo opravljeno, ob 17ih pa denarja se ni na racunu...a rabjo dlje casa oni? (lublanska banka ma po 16 uri ze nakazano...)
fenkju |
|
|
|
||
|
![]()
to je cisto odvisno od banke.nekatere rabijo tudi kaksen dan.
|
|
|
|
||
|
![]()
nimam pojma.
a si sploh ziher da obstajajo??? |
|
|
|
||
|
![]()
ta sms dobiš od študenta da je on nakazal keš banki, pol je pa fora kdaj ga banka preknjiži na tvoj račun...
jaz mam na NLB in sms ponavadi dobim ob 12, tam ob 3,4 pop. a je že denar, mogoče še praj, sao ne hodim vsakih 5 min gledat |
|
|
|
||
|
![]()
a bi mi kdo povedal na čem naj vadim tetoviranje? nimam namena poizkušati na ljudeh!!!!!!!
|
|
|
|
||
|
![]()
menda nja prašičkih ampak ga nimam.........
|
|
|
|
||
|
![]()
najprej vadi risanje (različne tehnike, baje da je oglje še najbolj podobno tetoviranju), potem boš dvema ali trem naredil zastonjski tatu, potem pa boš (če boš res dober) po malem že začel zaračunavati.
|
|
|
|
||
|
![]()
a da nej rišm? a ni iz iglo drgač kot pa iz ogljem?
|
|
|
|
||
|
![]()
doh...
Pri tetoviranju (upam da veš) je na voljo več igel, odvisno kakšno linijo bi rad imel. Za večje površine imaš več iglic skupaj, za tanke linije pa imaš le eno, ali dve igli. Prav tako se lahko igraš z ogljem in uporabljaš tanjše konice za outline, širše pa za farbanje. Sicer pa moraš bit zlo dober risar, da postaneš dober tatooator. |
|
|
Značke |
iščem, mene, prevodi, seminarske, zanima |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 17:02.