|
Gastronomija hrana in pijača, kuharski recepti, nasveti... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
zanima me, kje se da kupiti model/šablono za enakomerno razrezanje peciva?
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
mislim da ima Merkur v svojem kuhinjskem programu.. al pa tole:http://www.zito.si/index.php?id=514, in podobni.
|
|
|
|
||
|
![]()
Listnato testo se da pečt na pekač,ki ga prej oplakneš z mrzlo vodo.
|
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem tisti model/šablono kupila v merkurju, pred enim letom!
|
|
|
|
||
|
![]()
Model v katerem je več različnih vdolbinic za pralineje bi želela kupiti. Ga je kdo opazil ali kupil v kateri od naših trgovin?
|
|
|
|
||
|
![]()
Me kar ignorirate, mi nihče noče povedati kje bi lahko kupila model za pralineje. Kje ste čokoholiki?
|
|
|
|
||
|
![]()
To nedeljo potujem na morje in imamo družinsko praznovanje s teto, ki zivi na Obali in praznuje rojstni dan. Rada bi jo peljala nekam na kosilo, da bi bilo malo drugače kot ponavadi, da bi bil kakšen simpatičen ambient, lepa okolica, pa seveda kaj dobrega za pojest. Ne sme bit ribja restavracija, ker rib ne je. Ali mi lahko kdo svetuje kakšen simpatičen lokal, kjer bi nas malo pocrkljali ?
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Na spletu sem nasla precej dobrega napisanega o gostilni Korte nekaj km od Izole in Portoroza, naj bi imeli zelo dobro istrsko hrano... A kdo to pozna ?
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Vsekakor po prebranem je Korte dobra odločitev. Povej, kako je bilo ![]() |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
Značke |
dobiti, dogodki, kupiti, moka, preventiva, riža, rjava moka riž rižova, rjavega, tek, veganstvo, vprašanja, zdravje |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
vprašanja, kje dobiti, kupiti ... | BuzzFuzz | Avtomobilizem | 27 | 08.12.2014 11:59 |
Informacije & vprašanja + pripombe | iri | Filmi | 461 | 30.04.2014 01:45 |
Instant Internet / satelitski internet - predlogi, ponudba, vprašanja in podobno | randius | Računalništvo in internet | 36 | 03.03.2010 15:46 |
Pravila & Pogosta vprašanja | JohnnyEnglish | Izobraževanje in šola | 0 | 06.02.2005 01:04 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:17.