|
Gastronomija hrana in pijača, kuharski recepti, nasveti... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
@cute poison, žal ga še nimam. Modelči za led, ki so na voljo pri nas, nimajo tako lepih ornamentov, so bolj pusti (neizvirni okraski) in preveliki za pralineje.
|
|
|
|
||
|
![]()
Tile modelčki za pralineje - mogoče bi se kaj uporabnega našlo v Pekarni Vrhnika oziroma njihovi pekovski trgovini v ... jaz pa opisovanje. ... evo, našla: v poslovni stavbi GTC Črnuče na Brnčičevi 13 v Ljubljani.
Sicer je že nekaj časa, kar sem bila nazadnje tam, ampak takrat so imeli polno modelčkov, pa majo mogoče še vedno kaj uporabnega. Nisem že nekaj časa tam ničesar gledala ... |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni!
Imam vprašanje za vas. Bi morda mogoče kdo vedel, kje bi se dalo kupit originalne Guinnessove kozarce v Sloveniji: http://www.guinnesswebstore.com/prod...ass&T1=GUI+620 Hvala, lep dan še naprej ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Draga Irina, za vlivanje čokolade lahko uporabiš modelčke, v katere se drugače vliva Das masa. Dobiš jih v vseh trgovinah za hoby ustvarjanje (Prometej, Leveček v City parku, Antus na Čopovi v Lj...). imajo zelo veliko izbiro, sedaj v predprazničnem času razne tovrstne motive - angelčki, zvončki..), drugače pa še ribe, školjke, metuljčke...ni da ni. Sama bi kar vse imela ![]() Upam, da ti kaj pomaga, priporočam pa ti ogled! aja, pridejo pa res malo večji, samo so cort... |
||
|
|
||
|
![]()
Dan vsem skupaj,
a mi lahko, prosim, kdo svetuje, kje v Ljubljani se dobijo sestavine za kitajsko kuhinjo (hoisin omaka, vodni kostanji, mesanica 5 zacimb...) ? Hvala vnaprej ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Težko... Jaz nisem našel ničesar uporabnega. Vem pa, da restavracije naročajo surovine iz tujine, preko interneta. Baje je tudi Avstrija zelo dobro založena, samo vedeti moraš, kam iti.
|
|
|
|
||
|
![]()
Živijo, zanima me, kje bi lahko dobil v Sloveniji to stvar? Ne iščem rjave ržene moke, ampak rjavo rižovo moko.
![]() Sem slišal da je zelo zdrava stvar! Je mogoče kje na policah očitna pod drugačnim imenom? Sem že najdel rjavi riž, toda se mi ga ne da mleti, pa ga tudi ne morem ![]() Hvala ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Edina fora moke iz rjavega riža je, da ne vsebuje glutena in je zato primerna za tiste, ki imajo težave z njim. Moka vsebuje nenasičene maščobe, zaradi česar ima kratek rok trajanja. Absolutno jo je potrebno hraniti v hladilniku in po možnosti v manjših količinah. Neustrezno hranjena ali prestara moka bo bolj škodljiva od navadne bele pšenične moke iz bližnjega mlina.
Če mene vprašaš, se s tem absolutno ne splača ukvarjati, ker je verjetnost da boš dobil soliden izdelek, nična. |
|
|
|
||
|
![]()
Da, se zavedam tega, toda rabim moko nujno za specifičen recept.
|
|
|
|
||
|
![]()
Potem je bolje, da poskusiš z naročilom preko interneta, ali pa najdeš solidno trgovino v Avstriji. Ponudba glede eksotike je tam nepimerno boljša kot pri nas.
|
|
|
Značke |
dobiti, dogodki, kupiti, moka, preventiva, riža, rjava moka riž rižova, rjavega, tek, veganstvo, vprašanja, zdravje |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
vprašanja, kje dobiti, kupiti ... | BuzzFuzz | Avtomobilizem | 27 | 08.12.2014 11:59 |
Informacije & vprašanja + pripombe | iri | Filmi | 461 | 30.04.2014 01:45 |
Instant Internet / satelitski internet - predlogi, ponudba, vprašanja in podobno | randius | Računalništvo in internet | 36 | 03.03.2010 15:46 |
Pravila & Pogosta vprašanja | JohnnyEnglish | Izobraževanje in šola | 0 | 06.02.2005 01:04 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:06.