|
Gastronomija hrana in pijača, kuharski recepti, nasveti... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Ne. mislim, niso glih vsi kar padli iz pleha, samo ni bilo panike.
Sej kamot pa das tud na peki papir, kakopak. |
|
|
|
||
|
![]()
aja, o listnatem ti govoriš ... lohk na namazan pleh, še lažje pa na peki papir
pr tem, s čim nafilat, si pa po moje omejena sam z domišljijo (in s tem, da bolj tekoče stvari dobr zapreš, da ven ne tečejo - najlažje tko, da testo namažeš z jajcem). Sladko, slano, sadje, suho sadje, čokolada, skuta, sir, meso, razne kombinacije zelenjave .... |
|
|
|
||
|
![]()
ej, sej listnato ma ful zabluzeno ime, ce mene prasas.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
a kdo ve kje pri nas dobit pekač za mufine (neteflonski in nesilikonski)? Mogoče emajl ali steklo? Nekaj netoksičnega skratka...
hvala. lp, |
|
|
|
||
|
![]()
Kolikor vem so silikonski pekaci zelo v redu... Emajl ali steklo imata namrec preveliko toplotno kapaciteto, da bi se v njih mufini pravilno spekli...
|
|
|
|
||
|
![]()
kje dobiti dober avokado?
|
|
|
|
||
|
![]()
v mehiki.
|
|
|
|
||
|
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ker mi je stara mikrovalovna odpovedala sodelovanje, sem kupila novo - tako, ki ima zraven še konvekcijo.
Zdaj pa - preden kako pečenko ali pecivo zažgem - me zanima, ali je to kaj drugačno pečenje kot v navadnih pečicah? |
|
|
|
||
|
![]()
kolk je ze razmerje med vodo in vinom za kuhano vino? pol pol? ma vedno pozabm..
|
|
|
Značke |
dobiti, dogodki, kupiti, moka, preventiva, riža, rjava moka riž rižova, rjavega, tek, veganstvo, vprašanja, zdravje |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
vprašanja, kje dobiti, kupiti ... | BuzzFuzz | Avtomobilizem | 27 | 08.12.2014 11:59 |
Informacije & vprašanja + pripombe | iri | Filmi | 461 | 30.04.2014 01:45 |
Instant Internet / satelitski internet - predlogi, ponudba, vprašanja in podobno | randius | Računalništvo in internet | 36 | 03.03.2010 15:46 |
Pravila & Pogosta vprašanja | JohnnyEnglish | Izobraževanje in šola | 0 | 06.02.2005 01:04 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 16:17.