|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Nekaj me zanima ali bo mogoče spremljati, tudi nov slovenski program, šport klub na siol tv?Ali kdo ,kaj ve o tem naj sporoči..HVALA.
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Mene zanima ali se bo sploh kdaj posodobila programska shema na SiOL TV. Kdaj nameravajo uvesti epg,VoD ter še kaktere druge storiteve SiOL-a npr. HDTV, če jih sploh bodo. Še zmeraj je zanimiv ta članek, predvsem pa zadnji odstavek: SiOL.
Kot kaže same obljube. |
|
|
|
||
|
![]()
HDTV ti nažalost na ADSL tehnologiji ne bodo mogli ponuditi.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Za prenos prave HD kvalitete potrebuješ pasovno širino 24 Mbit kar ADSL tehnologija ne omogoča. Kar se tiče, da si ti gledal pri kolegu HDTV fuzbal preko Siol TV je zopet lari fari tisto je bilo PDTV in ne HDTV. Kako je Siol prenašal HDTV na javnih prostorih mi ni znano ker si nisem šel nikoli ogledati samo, kar sem prebral po forumih od ljudi , ki so to videli so rekli , da je bilo tisto neke vrste skompresirana HD kvaliteta. Vglavnem preko ADSL2+ prava HDTV ne gre če pa že gre pa negre v sporedno z internetom, ker je preprosto premalo pasovne širine.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
ja res t-2 se mi zdi da je gelda televizije kar dosti pred siol tv!
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Zgleda, da je.
|
|
|
![]() |
Značke |
klub, siol, sportklub, Šport |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 12:55.