|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Že v soboto sem dobil paket za SiOL TV, vendar ker me ni bilo doma ga nisem mogel prevzeti tako da sem ga dobil danes.
Na dopisu, ki je bil priložen piše: "Obveščamo vas, da je storitev SiOL TV na vašem priključku aktivirana." Priklopim vso opremo, ne moreš verjet, stvar ne dela. - Kličem 080 10 00 ................................................ ............................. končno dobim operaterja, povem moje težave, preklopim UTP kabel na 3x priklop, operater reče probite Aminota resetirat čez 10/15 min, pa bi moglo delat (bridge še ni narejen) - čez 20/30 min storim kar mi je operater dejal, glej, spet ne dela. - proces nadaljujem naslednje 2 ure .......... nič - spet kličem 080 10 00, številka zasedena (tudi to je možno?) - dobim linijo, pritisnem 3, čakam..... - dobim operaterja, povem uporabniško ime,... ... ja bridge bo šele jutri narejen, tako da bo treba počakat, WTF? ![]() Upam da jutri bo res delal, ker že mam poln k.... vsega. T2 me je 1.5 mesca ***... v glavo, šele ko je monter prišel so ugotovili da sem predaleč od centrale ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
tudi jaz sem aminota dobil tri tedne prej pisalo je v dopisu, da je zadeva priklopljena. Ampak je storitev TRIO priklopljena takrat, ko ti prenesejo številko
![]() tako je bilo vsaj pri meni. |
|
|
![]() |
Značke |
komunikacijo, notranjo, problem, siol, siola |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:03.