|
||
|
![]()
Pozdravljeni!
Preko katerega porta lahko delam web access na Ganymede (ki seveda dela kot router)? 'Standardni' 8080, kakor ga uporablja vecina, nekako ne potegne... napisano pa tudi ni nikjer nic. LP, A. |
|
|
|
||
|
![]()
Standardni port 80. Je pa to opisano v navodilih ki jih najdes na http://storitve.siol.net/fileadmin/u...vember2006.pdf
|
|
|
|
||
|
![]()
Hm, pol sem pa jaz malce neumen
![]() Preko LANa seveda pridem kadarkoli nanj, pa tudi not sem nasel opis samo za pristop preko LANa, nikjer pa nisem nasel opisa za dostop od zunaj. Pa odziva se mi ne na port 80... To je sigurno, da bi se moral tam odzivat? |
|
|
|
||
|
![]()
Saj to ce mene vprasas je cisto prav da od zunaj ne mores priti na Ganymede. Zakaj bi to potreboval ?
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Na vsak kolikor toliko posten router lahko pridem preko neta in isto bi rad storil tudi z Ganymedom, pa me zanima, ce ta zadeva to omogoca ali ne
![]() Vem, da Siol lahko dostopa, torej neka moznost mora biti. |
|
|
|
||
|
![]()
Z zadnjim stavkov si si že sam odgovoril ?
Siol lahko dostopa do Ganymede, ti pa ne. Zakaj je tako? Siol si obdrži pravico do dostopa, ker ti vzdržujejo škatlo in ti na daljavo aktivirajo telefonijo in tv npr. Če bi imel tak dostop ti, bi lahko skonfiguriral tako, da onemogočiš dostop siolu, oz. podreš njihove nastavitve, s tem pa kršiš njihove zahteve, da ti oni vzdržujejo škatlo. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
A ce zahtevam administratorsko geslo do Ganymeda, a pol lahko te stvari konfiguriram sam? |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
če imate problem z dostopom do modema pokličite na tehnično pomoč siola pa vam bodo svetovali. lp, storz |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Nocem oz. ne rabim admin dostopa. Hocem samo user dostop, ampak hocem ga narediti z oddaljene lokacije, ne z lokalnega LANa. Na tehnicni pomoci, jasno, nihce ne zna odgovoriti na to vprasanje (oz. odgovorijo, da 'oni uporabljajo en program, da se jim prikljuci gor', pol hocejo pa moj user password - a nimajo na tech supportu vsi dostopa do admin dostopa?) LP, A. |
||
|
![]() |
Značke |
access, ganymede, web |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Ganymede | andreja_1 | Tehnična pomoč | 11 | 14.03.2007 08:22 |
Ganymede problemi | potapljac | Tehnična pomoč | 6 | 16.12.2006 11:51 |
Ganymede vprašanje | Araghorn | Tehnična pomoč | 4 | 20.11.2006 08:09 |
Ganymede 822+ geslo | pascal2 | Tehnična pomoč | 9 | 22.09.2006 19:23 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 06:55.