|
Dom in družina družinske tematike, starševstvo, otroci, stanovanja, gospodinjski nasveti ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
tanča, morda boš na tem forumu našla kaj več informacij ...
http://soncek.si/forum/viewforum.php?f=5 |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() kar se mene tiče bi veliko raje imela otroke vsaj do tretjega, četrtega leta v privat varstvu. če pa družina veliko potuje, je ta varianta še toliko bolj primerna. je pa tudi res, da otroška leta prehitro minejo in da ti je kasneje žal, če imaš občutek, da si bil premalo z otrokom. vsekakor pa šteje kvaliteta...bolje ura intenzivnega ukvarjanja z otrokom kot pa dve uri ležanja pred TV. ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
joj, vi ste pa tud vse na glavo obrnili. z nasveti sem mislila kako najti varuško, kam se obrnit, ne pa kako naj vzgajam otroka. in ne, kapara, otrok ne bo več pri varuški kot pri starših. če si pa ti želiš biti stalno privezan na otroka, pa izvoli.
želim si samo pomoč, ne da bi se mogla za vsakič sproti menit za dva dni vnaprej, pa da tale varuška nima cajta, pa da une glih ne dobim na telefon,... zdaj pa prosim dovolj z nasveti o vzgoji, raje mi povejte kaj o varuškah. pa še to, da bo lažje. ni nujno, da živi pri nas. zaradi mene tudi če je doma pri sebi, samo da je dosegljiva, ko jo rabim. za to pa mora biti iz ljubljane, pa svoj prevoz mora imeti. če pa živi pri nas, ima pa avto na razpolago in bivališče. torej, če hoče prit kdo iz kakega drugega dela slovenije v ljubljano in imet to delo, je to mogoče. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
imam prijateljico, ki je po poklicu vzgojiteljica pa ni najbolj zadovoljna z delodajalcem...mogoče bo pa njej mikavna tale ideja...jo prašam in sporočim ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
ojla...vidim da te vsi obsojajo...jaz te obcudujem, ce bi bila samska bi to sluzbo takoj sporejela in potovala...upam da ti rata najdet pametno osebo.
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Tanča ste že koga našli? Sem poslala zasebno sporočilo, toda ni bilo še nobenega odgovora.
Lp |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
ker imam še obveznosti na fakulteti (izredni študij psihologije) in ker nisem več najmlajša imam velike težave z zaposlitvijo. Zato sem se odločila, da se ponudim kot varuška otrok v večernih urah (lahko že od pete ure naprej). Doma sem v okolici Novega mesta, tako da lahko obiskujem družine na tem področju. Ker imam avto, se mi ni problem zapeljati tudi malo dalje. Reference so moja dva dobro vzgojena otroka (oba uspešna študenta) in s tem veliko izkušenj v vzgoji. Torej starši, če bi si želeli vzeti kakšno urico zase v miru in hoteli imeti otroke v varnih rokah, me pokličite na telefon 040339365 in dogovorili se bomo o sodelovanju. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni.
Sem študentka, ki ima včasih malo preveč časa in si ga rada popestri z malimi otroci, saj me ti vedno napolnijo z energijo. Imam tudi iskušnje z delom z otroci, ker pogosto pazim na svoje nečakinje. Torej, če potrebujete občasno varstvo za vašega malčka in ste iz Kranja ali okolice, sem vam na vojo. Lp, Sončnica |
|
|
Značke |
anglescina, au-pair, aupair, iščem, komercialnih, london, nudim, občasna, oglasov, otrok, varstva, varstvo, varuska |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 11:03.