|
Dom in družina družinske tematike, starševstvo, otroci, stanovanja, gospodinjski nasveti ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Iscem varstvo v Ljubljani, Rakovnik, od novembra 2010 dalje za celo solsko leto za mirnega enoletnega fantka. Varstvo bi potrebovala vsak dan od 8:30 do 17. ure. Lahko je v skupini tudi vec otrok. Pripravljena sem otroka tudi kam blizu pripeljati na dom. Vec info: 040/360-889.
|
|
|
|
||
|
![]()
Nudim varstvo otrok na vašem domu v Ljubljani. Sem 20-letna študentka, ki ima rada otroke. Sem zanesljiva, odgovorna, potrpežljiva, vesela, zabavna in ustvarjalna. Imam veselje do otrok in tudi nekaj izkušenj pri delu z njimi, zato se bodo počutili dobro in varno v moji družbi.
Za več informacij me kontaktirajte na: 051-801-136 ali spike444@gmail.com Lep pozdrav ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni!
Vašemu malčku nudim zanesljivo varstvo, polno igre, ljubezni in topline, na svojem domu. Sem namreč mlada mamica imam veliko izkušenj z otroci, zelo rada sem v njihovi družbi rada se z njimi igram in jih kaj novega naučim. Cena in čas varstva po dogovoru. Lp 040/900-849 Maja |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni, starši!
Imate kakšen opravek po 17.30 uri in potrebujete varstvo v Preboldu oz.bližnji okolici (Vransko, Tabor, Šempeter, Žalec)? Obožujem otročke, saj so moje največje veselje. Na tem področju imam večletne izkušnje, tudi iz vrtca. Pridobila sem si tudi naziv - vzgojiteljica predšolskih otrok. Za več informacij me kontaktirajte na mail: tadejchyy@hotmail.com |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni!
Sem vzgojiteljica predšolskih otrok z veliko izkušnjami dela z otroki in v prostem času nudim varstvo otrok in sicer na področju Ljubljane. Sem zanesljiva in odgovorna oseba. Če potrebujete varstvo ob popoldnevih, večerih med tednom in med vikendi me kontaktirajte preko mail naslova: duska.kopinsek@gmail.com. |
|
|
|
||
|
![]()
Sem upokojena vzgojiteljica, ki pogreša svoje življenjsko delo - otroke. Priporočam se za strokovno varstvo (tudi malce bolj problematičnih) otrok do 100 ur mesečno. Javite se mi na meta.rener@gmail.com
|
|
|
|
||
|
![]()
Živjo!
Sem Aleksandra, dvajsetletna študentka arhitekture, in nudim varstvo otroka. V času gimnazijskih let sem imela močno željo po tem, da bi šla v tujino, kot au-pair, čuvat otroke, še eno leto pred študijem. To ni uspelo ![]() Sem pa tudi malo sramežljiva, tako da Vam kaj več o sebi lahko (z veseljem!) povem, če me kontaktirate na naslov: arwen.fruit@gmail.com ali pa na telefon: 070629148 Se že veselim, Aleksandra |
|
|
|
||
|
![]()
Spoštovani! Za urico, dve ali tri v popoldanskem času, zvečer - ponoči lahko popazim na vašega malčka. Cena po dogovoru. Grosuplje- Ljubljana
Če še niste koristili podobnih storitev, me kontaktirajte, da se vam predstavim. Tina iz Grosuplja (cinca2@gmail.com) |
|
|
|
||
|
![]()
Nudim varstvo na domu za vaše male sončke. Stanujem v okolici Rakovnika, v stanovanju z atrijem in lepo okolico za sprehode.
Za informacije pokličite na tel.: 031 621 680 ali pišite na mail: tejateja62@gmail.com LEP POZDRAV ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Iščemo varstvo otroka na našem domu v Celju.http://forumi.siol.net/images/smilie...on_2thumbs.gif
|
|
|
Značke |
anglescina, au-pair, aupair, iščem, komercialnih, london, nudim, občasna, oglasov, otrok, varstva, varstvo, varuska |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 00:03.