|
Slovenija aktualni politični dogodki v Sloveniji ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Ma dvig plac prinese vec slabega kot dobrega, to je napacna borba, ljudje bi se mogli buniti, da bi se vsi ostali stroski znizali ali vsaj ostali ist, cene stanovanj pa bi mogle obvezno pasti dol vsaj za 5x, saj menda ja ne mislimo delati skoraj celo zivljenje samo zato, da lahko kupimo stanovanje, kdor ima otroka in zivi v podnajemu je egoist. Ne moras ziveti v podnajemu in imeti otrka, dokler nimas lastnega stanovanja, sploh ne smes razmisljat o otroku, saj prijoriteta bi mogla biti najprej semi si zagotoviti prezivljenje, sele nato razmisljati o otroku, saj tako obsodite v bistvu sebe in se otroka v mozno smrt, ker ni garancije, da boste lahko preziveli.
Ce se zivljenski stroski nebi visli se tudi place nebi rable visati, sedaj, ko se pa vse visa in tudi place bi se jasno mogle, karkoli vi presparate v bistvu izgubite in tle je problem. Meni bolj kot se placa visa bolj sem zalosten, ker vem, da v bistvu samo zgubljam denar. Zares bom bil vesel, ko mi bo placa ostala ista ali celo zmanjsala za kaksen procent, samo, da bodo ostali stroski ostali fiksni ali celo padli za 10-500% "recimo stanovanja" dol, odvisno. |
|
|
|
||
|
![]()
Sweet dreams are made of this.......
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Sam čudn, ponavad če so plače nizke in si folk ne more tok prvoščt, pol se posledično tud cene znižajo. Sam pr ns zgleda da to ne klapa....
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Gospod Semulič in vodilni v ZSSS NAJVEČJO KORIST IN POŠTENO POTEZO BI NAREDILI ZA DELAVCE, ČE BI SESTOPILI IZ POLOŽAJEV, KI JIH ZASEDATE VAŠ ČAS IN NAČIN BOJA ZA DELAVCE JE PREŽIVEL . DAJTE MLADIM SPOSOBNIM MOŽNOST, DA DEJANSKO NEKAJ STORIJO ZA DELAVCE. ČE IMATE JAJCA IN STE POŠTENI DO SEBE IN NAS STORITE TO.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ne bo šlo. So se že previsoko potegnili, tako ,da jih lahko odnese le izstop članstva oz ukinitev sindikata, ki ga pa spet nihče razen njih ne more uveljavit. Lepo a ne?
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Razn če delavci potegnejo skp pa ustanovijo svoj sindikat. Sam pr tej stopni zavesti ljudi je to težko prčakvat...
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Na zalost zivimo v diktatorski nedemokraticni drzavi in nepravni. Pa samo ne mi soliti, kaj pomeni demokracija, diktatosrvo, suzenjstvo in ustava RS. Jaz ze vem, kaj je prav in kaj ne in kar je po zakonu prav se ne pomeni, da je prav! !! ! !!!! !!! !! !!! !!!!! ! !!!! !!! ! !!!! !!!! !! !!! !!!!!!!!!! ! !! ! !!!!! !! !!!! !!! ! ! ! ! ! !!! ! ! ! !!!!!! ! !!!!!! ! ! ! ! ! |
||
|
|
||
|
![]()
SIndikati se ja borijo tudi za starejše, a potem niso dovolj osveščali svojih članov, da sedaj starejši niso seznanjeni z svojimi pravicami. Najpomembnejše sindikatu je da je plačana članarina iz katere se preživljajo vodilni v sindikatu in to ne tako slabo plačani kot delavci.
|
|
|
Značke |
navzgor, plač, sindikat, zahteva, zaokrožitev |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 23:58.