|
Avtomobilizem avtomoto problematika, neonska podvozja... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Ker sem znotraj zavarovalnice Triglav prišla do povsem nasprotujočih si odgovorov, ne vem komu verjeti, zato vprašam vas, sigurno ima kdo izkušnje:
Na parkirišču je bila na avtu storjena škoda, avto je kasko zavarovan, škoda na zavarovalnici prijavljena... vse lepo in prav. Sem pa s treh različnih koncev v zavarovalnici triglav dobila različne odgovore - v kolikem času po prijavi in oceni škode mora biti avto potem dejansko tudi popravljen, da škodni zahtevek ne poteče. cenilec - v treh mesecih tel.informacije - v šestih mesecih mail informacije - v treh letih Komu naj človek zdaj verjame? ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
A hočeš še četrti odgovor?
Popolnoma enak primer - men so rekli da v dveh letih |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() In kdaj si (če si že) avto dala popravit ti? |
||
|
|
||
|
![]()
Avto mora biti popravljen do isteka zavarovalne dobe!!
Če to ni, se mora obvezno javit na zavarovalnico, da odpro nov zahtevek in starega zapro. |
|
|
|
||
|
![]()
ponga ... nisem še; je šele leto in tri mesece od cenitve
![]() bobi - jaz sem prav, ko sem naslednjič zavarovala vprašala, kaj je s tem - in so mi rekli da velja dve leti od cenitve |
|
|
|
||
|
![]()
A je to sploh važno? Takoj ga daj pa je!
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
pinky, sporoči, če boš imela kakšne težave, da jaz bolj pohitim. ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Od zavarovalnice (ne cenilca, pac pa od zavarovalnice) zahtevaj pisni odgovor. Tak, na katerega se lahko vedno sklicujes. Najbolje, da vprasanje naslovis na nek oddelek zavarovalnice (zdaj ne vem tocno, na katerega, ampak morda dela na forumu kdo s Triglava (ali pa konkurence
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Sam bi si, v izogib komlikacijam in zamudnemu dokazovanju izjav preko maila, vseeno poskrbel še originalen ceglc s podpisom in štemplom. Da jih držiš za prašnike ob bilokaki drugačni izjavi čez čas. Saj že zdaj vidiš, da dela vsak po svoje...
|
|
|
Značke |
popravilo, prijava, škode |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 16:19.