|
||
|
![]()
pozdravljeni
zanima me kak si lahk nove teme instaliram - pa ne sam tiste, ki lahko izbiram, temveč, če si lahk kero novo povsem sam instaliram na mojem compu in kje potem izberem tole temo, da mi prikaže blog??? malce čudno napisano, vendar po mojem še vedno razumljivo... |
|
|
|
||
|
![]()
tega res noben ne ve, zgleda!
hudiča - bom že kako! |
|
|
|
||
|
![]()
Novih tem se ne da namestit - lahko jih samo jaz. (zaradi varnosti, ker lahko vsebujejo kakšno kodo, ki bi škodila sistemu)
V kolikor si našel kakšne dobre teme, objavi link, pa bomo pogledali kaj se da narediti. Seveda pa bodo dostopne tudi drugim blogerjem in ne samo tebi ![]() lp |
|
|
|
||
|
![]()
no, nisem mislil nič slabega ... sam malce, da prevetrite vašo ponudbo, to je to!
![]() zakaj jih ni preprosto več ... tam na blogosu, ne vem., če je vseh tem 25 - je to dobro, slabo, obremeni strežnik, al kako je s tem ... sem pa prebral na pomoc.blog, da, se vsekakor obetajo nove teme, kar mi je izvabilo nasmešek na usta ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
aja, še ena malenkost - kdaj pa bodo te teme na voljo - oziroma kdaj se obeta nova toaleta?
|
|
|
|
||
|
![]()
Konec meseca
![]() Do takrat je treba še nadgradit sistem na wordpress 2.0.6, prav tako tudi forume (sicer ne na isto verzijo ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
komaj čakam
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
A pridejo nove teme, al ne?, ker smo konc mesca.
Jst pa komi čakam. |
|
|
|
||
|
![]()
Tole temo, če bi se dal dat not: sapphire wordpress theme
|
|
|
|
||
|
![]()
Kdaj bodo nove teme, dons smo že prvega, rekl pa ste do konca mesca (januarja). Držte se besede.
|
|
|
![]() |
Značke |
nove, teme |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Nove jedrske elektrarne v Evropi | BMX | Evropska unija | 48 | 29.10.2006 17:22 |
Nove cene paketov tudi za stare naročnike?? | Ursuss | Tehnična pomoč | 1 | 26.09.2006 13:42 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 02:37.