|
||
|
![]()
Meseca novembra mi poteče pogodba in sicer 2 leti. Kaj mi predlagate kakšen naj imamm internet oz. pri komu? Siol ali T2? Sem še dijakinja in me zanima kaj je cenejše oz. boljše.
No jaz sem doma v hiši in sicer imam čisto na vrhu svojo sobo. Eno nadstropje nižje je bratranec ampak je vseeno na isti strani hiše...on še nima interneta in me zanima kako naj se najbolje povežemo, da on meni nebi kradel hitrosti... Prosim malo mi svetujte, da bomo čim bolj skos pršli... Sedaj imam jaz modri paket... |
|
|
|
||
|
![]()
nimaš kej razmišljat
t2 2 črki siol 4 črke oziroma realno shithol 7 črk t2 se lažje izgovarja :D srčice "še nima interneta in me zanima kako naj se najbolje povežemo, da on meni nebi kradel hitrosti..." kaj zdaj hočete deljeno povezavo al kako? Malo več podatkov daj, kjer si doma, kok si oddaljena od centrale, se gradi morda optika ...in pa seveda objavi kako svojo sliko ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
t2 je ena črka in ena številka:D
|
|
|
|
||
|
![]()
TEDYBEAR nobene resnice ni zame, če pač priporočaš T2, navedeš še konkreten razlog. Recimo nizke cene.
|
|
|
|
||
|
![]()
Zakaj potrebuješ tukaj mojo sliko?
Ja sm iz Tržiča...nevem kaj se sploh kej dogaja v naših koncih...zato me zanima kaj mi kej priporočate...pa mislim resno ne se norca delat ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Eden od zelo pametnih razlogov zakaj T2 je , ker dobiš zastonj opremo in to brez vezave.
Seveda če si v oddaljenosti do 1000m od centrale za VDSL, če si dlje ti preostane samo ADSL. |
|
|
|
||
|
![]()
T-2 priklaplja do 1200 če obdržiš telekomovo cifro in 1500 če imaš polno razvezan dostop. Tako da info o oddaljenosti 1000metrov ni ravno pravi
![]() Če želiš samo internet je cenejši vsekakor T-2, pri triu pa teh razlik ni več oziroma so minimalne. Kot so ti že ostali napisali je prednost pri T-2 tudi ta, da ni vezave in opremo dobis na uporabo. |
|
|
|
||
|
![]()
LOL Ostajam pristaš siola.
Z netom ni nevem kakšnih težav, pa ga uporabljam že odkar obstaja siol...adsl mislim Je pa res da na daljših razdaljah je res problem vdsl zato adsl2+ bolje dela... Cena je pa itak cena. Cenejš dražji glavn da dela in sm srečen..... |
|
|
|
||
|
![]()
Sam pa nimam kaj izbirat, ker mi nihce ne nudi na 2 km TV. Samo Siol, se trudi in mi trzi internet.
Na drugi lokacij, pa se mucimo s TRI paketom. Nekateri lahko izbirajo. Drugi pa smo srecni, da smo vsaj na netu. |
|
|
|
||
|
![]()
Čisto enostavno.
Noben ponudnik ni slab, je pa SIOL preklemano drag. Tam kjer je možen AMIS (amis centrale) ali pa T2 ni kaj razmišljati. Problem je, ker je v večini možen smao Siol. Vsekakor T2 ali Amis. |
|
|
![]() |
Značke |
imeti, kaj, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Ali Siol Goljufa ? | moglasi | Tehnična pomoč | 15 | 13.02.2007 23:06 |
SIOL TV povezava TV in VCR | deepsplash | SiOL TV | 0 | 26.11.2006 01:22 |
SIOL TV mi ne dela | slikar | Tehnična pomoč | 4 | 22.09.2006 19:15 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 18:54.