|
||
|
![]()
Spoštovani!
Imam paket trio in narejeno nadgradnjo hitrosti na 10 Mbits / 768 Kbits. Vendar zadnje dni opažam, da je povezava zelo slaba. Na speedtest.si sem opravil test in rezultati so naslednji: Inicializacija . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . OK izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 728.25Kb/s izvajam 10s download test (v smeri k vam) 724.45kb/s Pritisni START za ponovno meritev Inicializacija . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . OK izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 738.26Kb/s izvajam 10s download test (v smeri k vam) 580.16kb/s Kaj bi bilo krivo za tako slabo povezavo? |
|
|
|
||
|
![]()
naredi test dlowda iz strani file.siol.net
|
|
|
|
||
|
![]()
markokov po nadgradnji ti je kdaj delovalo sploh 10/768. Če ti ni poskusi prekiniti sejo in vzpostaviti novo oziroma modem ugasni in ga ponovno priklopi.
|
|
|
|
||
|
![]()
evo imam isti problem, nadgradnja iz 1Mb/s na 10Mb/s
pa mi gre tkole.. speedtest.si Pritisnite START Inicializacija . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . OK izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 785.60Kb/s izvajam 10s download test (v smeri k vam) 181.61kb/s Pritisni START za ponovno meritev Inicializacija . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . OK izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 815.36Kb/s izvajam 10s download test (v smeri k vam) 217.38kb/s Pritisni START za ponovno meritev bo kdo kaj pomagal? ps: meni je delovalo že 9,8Mb/s |
|
|
|
||
|
![]()
No jaz še nadgradnje sploh nisem imel! Nikoli mi pa ni delovalo 10/768. Mogoče je največ bilo 7,8!
|
|
|
|
||
|
![]()
Tudi meni nekam slabo dela internet zadnje dni. 380kbit od 10Mbit. Lahko kdo prečekira, kaj je narobe?
|
|
|
|
||
|
![]()
ja točno tako!
naj popravijo! |
|
|
|
||
|
![]()
markokov mislim da si to napisal tudi na forumu rač.novicah. Tudi jaz imam problem kot se že tam napisal. Download ne gre preko 60KB/s oz. linija je skoraj 500kbs namesto 1Mb/s. Adsl imam 2 leti s tem da je linija delovala skoraj normalno kot treba prvih 5,6 mesecev , zdaj pa že leto in pol deluje kot sem že napisal z skoraj 500kbs. Mogoče pa so res vzrok temu te modemi saj so mi 3 crknili brez vzroka in prav tako se je že zgodilo to tudi kolegam. Vsi testi kažejo enako tudi če izklopim firewall, antivirus, rooter , lahko tudi resetiram modem in je vse enako.LP
|
|
|
|
||
|
![]()
Zadnji mesec imam skoraj vsakic ko igram nad 200 pinga z 1MB line normalno bi ga mogu imet pa 40-50
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
internetna, povezava, slaba |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
internet povezava prekinja,.. | matej66 | Tehnična pomoč | 9 | 07.06.2007 13:57 |
pritisk, pulz, zardevanje > povezava? | maronera | Zdravje | 1 | 18.05.2007 17:01 |
2xSiolTV + 10Mb povezava... težave... | djdare | SiOL TV | 8 | 14.10.2006 22:00 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 00:58.