|
Dom in družina družinske tematike, starševstvo, otroci, stanovanja, gospodinjski nasveti ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Zanima me, kje bi lahko dobila 'vložek' za jedilni pribor za v predal.
Morda kak RUTAR, MERCATOR, MERKUR,... ? Najlepša hvala za odgovore. |
|
|
|
||
|
![]()
verjetno pri vseh treh
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Pa še Ikea
|
|
|
|
||
|
![]()
Hvala, sem šla v Merkur, Mercator in Dipo, pa imajo enake nagravžne plastične škatle za v predal, potem pa sem v Rutarju našla, kar sem iskala
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Mi lahko kdo pove, s katerim programom bi lahko spreminjala barvo fasade na hiši, da se lažje odločimo kakšna bi ji pristajala
![]() ....hvala za pomoč ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni!
Zanima me, kje dobit protizdrsne trakove, ki svetijo v temi LP, Matejka |
|
|
|
||
|
![]()
Ful protizdrsnih trakov mas pri Trakizi tudi takega ki sveti v temi. Vec informacij najdes na http://www.trakiza.com
|
|
|
|
||
|
![]()
Sem pri določenem proizvajalcu naročil okna nabavni rok je bil 6-tednov,sedaj ko teče11-teden so se le zbudili in oljubili montažo,kaj v takem primeru lahko zahtevam od proizvajalca,v naprej je bilo plačano 60%-avansa.Hvala za konkretne nasvete.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Še vedno imaš možnost, da odračunaš zamudne obresti. Stopi tja in se pogovori s kom od odgovornih, da boš konkretno videl pri čem si. Lahko pa takoj zahtevaš nazaj denar, ker je lahko (po moje) pogoba nična, ker se ena stran ni držala pogodbe in navedenih rokov v pogodbi. Upam, da imaš saj pogodbo za dotično izvedbo del.
Lahko imenuješ firmo, da se ne bi opekel še kdo. To ni reklama, ampak upravičeno opozorilo drugim, kaj lahko pričakujejo od firme, če se spustijo v posel z njimi! Mogoče se za svoje pravice pravice pozanimaš pri Zvezi potrošnikov ali pri pristojni inšekcijski službi. Da se s svojimi pravicami seznaniš saj toliko, da ne bodo prestaljali montaže iz meseca v mesec. |
|
|
|
||
|
![]()
A kdo ve, kje bi prodajali bonsai hrast? Danes sem namreč preklicala milijavžnt cvetličarn/vrtnarij, pa ga načeloma vsi prodajajo, ampak jih TRENUTNO nimajo. Sej zdej ni več take panike, ker je bil namenjen za pravoslavno božično darilo, ampak vseeno me za v bodoče zanima ... Če bi slučajno kdo vedel, no. Ne teče pa H2O (+ fekalije) v grlo sploh.
|
|
|
Značke |
cepljeni, cvetlicapozna, hitri, ikea, info, kdo, nasveti, oreh, vprašanja |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
vprašanja, nasveti,potopisi + opozorila za popotnike + iščem sopotnike ... | Girl16 | Potovanja | 362 | 18.09.2016 20:51 |
Informacije & vprašanja + pripombe | iri | Filmi | 461 | 30.04.2014 01:45 |
strašljivke - na splošno | cornholio | Filmi | 522 | 28.02.2008 14:00 |
Vprašanja o T2-ju...(računi, težave, info ..) | meadow sun | Tehnična pomoč | 10 | 21.05.2007 19:11 |
Kratka vprašanja, info, seminarske, ankete ... | veska | Izobraževanje in šola | 94 | 27.03.2007 13:43 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:31.