|
||
|
![]()
Imam ADSL paket (1mb gor/ 256k dol), ampak je prenos podatkov seveda slabši od tega, ki ga plačujem. Sicer je res da sem od centrale oddaljen minimalno 4km, ampak mislim da v tem ni težava.
Meritve iz speedtest.si Inicializacija . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . OK izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 239.72Kb/s izvajam 10s download test (v smeri k vam) 522.45kb/s No, da razložim zakaj mislim da težava ni v oddaljenosti od centrale. Sosed, ki je vezan na enak kabel, enak razdelilnik ima enak paket kot jaz. Edina razlika je v tem, da njemu deluje s 100% hitrostjo. Če pingam dns strežnik dobim konstanen 24ms . Sosed ima 9ms. Ne vem, kaj naj naredim. Zanima me ali je to težava v modemu, ker imam star iskrin modem. Je pa res da je sosed nabavil ADSL 2 meseca nazaj, jaz pa ga imam že dve leti. Zanima me, kaj naj najprej pogledam, kaj spremenim, itd. LP, ReNe |
|
|
|
||
|
![]()
A si slučajno preko ruterja povezan? če si dej probi brez če je ista zadeva, če ne pa pokliči 080 1000 pa naj naredijo prijavo za prenizko hitrost.
|
|
|
|
||
|
![]()
Sem vezan preko routerja. Imam dva doma, pa na obeh deluje enako. Poskusil sem tudi z routerjem osnovanem na linux sistemu. V glavnem vse sem naredil, samo inštalacije nisem menjal.
|
|
|
|
||
|
![]()
Kaksno hitrost prenosa dosezes s http://file.siol.net ?
|
|
|
|
||
|
![]()
speedtest.si sploh ne prikazuje prav downloada.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
lp, storz |
||
|
![]() |
Značke |
hitrostjo, težava |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Cod 2 | Mihaelos | Igre, konzole | 335 | 12.06.2009 14:33 |
Težava z uploadom | coticj | Tehnična pomoč | 1 | 18.05.2007 14:55 |
Težava z internetom - TRIO | sigor | Tehnična pomoč | 5 | 20.02.2007 21:13 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 06:22.