|
Ljubezen in spolnost pogovori o ljubezni, spolnosti, odnosih med partnerji in stvareh, kakršnih sicer ne upate vprašati ... |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
res me zanima ... ker si sicer težko predstavljam, da imaš kup takih cvetk, če delaš količkaj selekcije ... |
||
|
|
||
|
![]()
[quote=nattka;1276522]sori ladida ... nič osebnega proti tebi ... ampak, a si se z vsakim dobila in vsakemu dala cifro???
res me zanima ... ker si sicer težko predstavljam, da imaš kup takih cvetk, če delaš količkaj selekcije ...[/QUOTE Dobro no, nattka.. predvidevam, da ladida ter še marsikatera ženska ali moški na netu "dela" selekcijo.. Pač nekateri radi spoznavajo ljudi. Nič kaj takega se mi ne zdi, da rada klepeta z nasprotnim spolom.. Če se kaj več zgodi, je to le njena osebna stvar.. Imela je le dovolj korajže, da je navedeno napisala.. |
|
|
|
|||
|
![]()
[quote=xena;1276546]
Citat:
tudi če bi se dobivala vsak dan z drugim je to popolnoma njena stvar ... vendar pa imate nekateri težavo, ker ne ločite zasebnosti od javnosti ... ko nekaj napišeš na forum, kjer masa ljudi bere in piše mnenja, potem stvari več ne moreš opravičevati v stilu: to je MOJA stvar ali to je NJENA stvar in podobno ... ko napišeš v javnost, je to nehalo biti privatna reč ... enako je na forumu, chatu ali blogu ... pa tudi vprašanja in nasprotna mnenja te ne smejo prizadeti ... sicer je bolje molčati ... ampak dejstvo je, da eni spoznajo preko neta kup prijetnih in simpatičnih, drugi pa same cvetke ... zato me zanima, na kak način ljudje delajo selekcijo ... to pa je tudi vse ... ker menim, da se bleferja - bleferko vendarle da spoznati ... razen če je človek hudo mlad ali hudo naiven ... in poudarjam ... nisem se dotaknila njenih zmenkov ampak me zanima, na kak način dela selekcijo ... |
||
|
|
||
|
![]()
Ja itak, da sm vsakmu dala cifro, če me je pa prosu za njo...Sej je to logično, ne?
(Eh, nattka...) |
|
|
|
||
|
![]()
jaz se strinjam z Natko.......res moraš imet hudo veliko srečo, da naletiš na tole kar si ti napisala....ker se ne meni, ne mojim znancem še nič podobnega ni zgodlo...dobro..je kakšen čudak, sem ter tja..in smo se pol nasmejali...sam še zdaleč ne takšni primerki kot jih je opisala...ladida.....
|
|
|
|
||
|
![]()
Ja, zgleda da sploh nimam filinga kdo je na drugi strani. Zato se pa te metode ne poslužujem več.
|
|
|
|
||
|
![]()
Men je to čist cool - mi vsaj po lokalih ni treba non-stop viset. Svojo drugo punco sem spoznal prek neta, pa še dost drugih, takih za one-night stand.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Seveda ni nič nemoralnega spoznavati ljudi na tak način. Le izid je tvegan. Vsak normalen ima o sebi najboljše mnenje in gor smo vsi lepi, suhi, simpatični , prijetni, .....in prvo srečanje šele pokaže en majhen delček resnice. Prava resnica pa se pokaže šele kasneje, ko je včasih prepozno, ko si že zaljubljen v nekaj, kar ne obstaja in je v resnici čisto nekaj drugega.
Sama imam eno zelo neprijetno in dolgo izkušnjo. No, nekateri imajo pa srečo.... |
|
|
|
||
|
![]()
Ne vidim nič slabega v tem da nekoga spoznaš preko interneta...je pač ena od možnosti,samo je pa tko kakor v reeal lajfu moraš naleteti na pravo osebo.Osebno sem spoznal kar nekaj oseb z katerimi sem še vedno v stiku,čeprav imam tudi slabe izkušnje,hehe.
Pa valjda ima človek toliko soli v glavi da se po dveh mailih ne bo srečal na kavici. |
|
|
|
||
|
![]()
Tudi, če nekoga ne spoznaš na internetu ni garancije, da je super! Lahko se dela oh in sploh, ko ga spoznaš je pa druga pesem. Če ti nekdo ni všeč, ga pač ne srečavaš več in to je to.
|
|
|
Značke |
internetu, iskanje, partnerja |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Vse ankete in podobno... ali prosim izpolni anketo | ViSoKa180 | Izobraževanje in šola | 138 | 14.05.2010 21:31 |
Agencije za iskanje zaposlitve....groza!!!!!!!! | Luccka | Gospodarstvo | 4 | 27.07.2007 14:16 |
Kaj bi naredili, če bi partnerja zalotili.. | Nodika | Ljubezen in spolnost | 38 | 26.09.2006 20:40 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:57.