|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Torej
Na PCju imam kar nekaj HD in FULLHD materiala (večinoma .mkv datotek). Je kakšna varianta, da bi na PCju predvajal (z VLCjem) in to pošiljal preko STBja (preko katerega gledam drugače SIOLTV) na LCD TV, ki podpira do 1080p ? PC je OK, zanima me, če bi bila slika na TV takšna, kot se šika (FULLHD). Ne da se mi namreč stalno kopirat datoteke na prenosnik in ga vlačiti sem ter tja, pa še VGA nekaj kvalitete odnese, HDMI pa je le HDMI. Nisem namreč raziskoval, pa vendar ne vem, a Siolov STB spusti na televizijo FULLHD ali samo HD ? Zadnja rešitev je seveda nakup kakega Popcorna ali WD TV HD, samo to pa spet stane. |
|
|
|
||
|
![]()
Ja to mene tudi zanima, ima kdorkoli ki ima 1 min časa in izkušnje s tem napiše kako je možno streamat -mkv oz. druge HD formate iz PC-ja na TV?
|
|
|
|
||
|
![]()
Eni so to nekaj eksperimentirali nekaj časa nazaj. Sam pa nimam pojma kako to narest.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ni problema najti vodiča za predvajanje .mpg in .avi datotek. Če kdo rabi:
![]() http://forum.mojmikro.si/viewtopic.php?t=495 http://t-2.rula.net/viewtopic.php?f=3&t=3217 Mene pa zanima če je komu uspelo to narediti za .mkv ali ostale HD formate, saj tako ne bi bilo potrebno dodatnih HDMI kablov dolgih 20 m od PC-ja do LCD-ja. |
|
|
![]() |
Značke |
gledanje, predvajanje |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
programi za gledanje SiolTV | dekoman | SiOL TV | 4 | 12.01.2009 16:18 |
Gledanje SiOL TV programov v tujini | Barba | SiOL TV | 12 | 05.12.2008 23:04 |
PC v lokalu za predvajanje glasbe... | Agent007 | Računalništvo in internet | 5 | 03.02.2008 21:50 |
Predlog za gledanje... | janezbond | Filmi | 10 | 12.01.2008 01:51 |
Priklop drugega Aminota za gledanje Siol TV | Dravlje | SiOL TV | 1 | 22.09.2006 11:07 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 23:08.