|
||
|
![]()
Zivjo,
ali se še komu s Proteusom dogaja da mu telefonija preneha delovati brez da bi karkoli spreminjal ? Če sem bolj natančen, odhodni klici so delovali, dohodni pa ne (klicoči dobi signal da je linija zasedena). Pod voip status je na web vmesniku pisalo: Port: 1 Endpoint Name: xxxxxxxx Login Name: Admin State: inservice Display Name: Registered: authfailure Po resetu se vrednost polja Registered: spremeni v registered in telefonija deluje. Ali se omenjeno napako da kako odpraviti ? Vse skupaj je malce nadležno ker ne veš kdaj ti dohodni klici ne delujejo, za odhodne se hitro opazi. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Živjo, pokliči na SIOL in bodo poštimali,vsaj pri meni je bilo tako. Lp sabotin |
||
|
|
||
|
![]()
Danes je prišel nov software, kateri popravi (oz. naj bi) te težave.
LP |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
LP |
||
|
|
||
|
![]()
Aha, zato je bilo danes pod voip napisano failed. Prej sem imel res testni firmware zaradi padanja linije pri obremenitvni uploada. Hvala Urban, bom nekaj casa opazoval kako je sedaj s telefonijo.
|
|
|
|
||
|
![]()
Katera verzija software pa je na voljo za Proteus nanovo sam imam 5.0.27b15-3.14b1-1.66.31. in dvignjeno sinhronizacijo zaradi resetiranja pri uploadu malo močnejšem.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
aci: jaz imam zdaj spet zadnjo stabilno verzijo, 5.0.22. Prej sem imel pa 5.0.24b1 (za to zadnjo cifro nisem 100% preprican je pa bila 24 beta).
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
delovati, preneha, proteus, telefonija |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
VDSL2 hitrost + IP telefonija | mmatejj | Tehnična pomoč | 4 | 10.06.2007 18:42 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:31.