|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz pa upam, da bi eden kanal iz kabelske prišel na SIOL TV. O imenu ne bom govoril.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Hehe, še eden iz KLUB-a upajočih
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Mene tudi nekaj zanima v zvezi s to kabelsko...na kak način je speljana? A to gre preko modema ali kako? Za Siol TV vem, da dobiš zraven TV komunikator, ki je povezan z modemom. Kako je pa pri kabelski TV?
Kaj potrebuješ, da jo lahko imaš? In ali je hitrost če imaš kabelsko TV ista kot če imaš Siol TV? (v primeru seveda če imaš internet in telefonijo) Hvala, LP |
|
|
|
||
|
![]()
Kablesko lahko dobite, če imate možnosti priklopa na optiko, saj se le-ta distribuira preko optičnega omrežja.
lp |
|
|
|
||
|
![]()
To že. Kakšna pa je razlika med kabelsko in Siol TV?
In ali je hitrost (tu mislim prenos podatkov preko modema; zdi se mi, da če imaš Siol TV je okol 9 mega?) če imaš kabelsko TV ista kot če imaš Siol TV? |
|
|
|
||
|
![]()
Kaj pa je važno, če je na optiki?
![]() Itak gre po drugem vlaknu kot gre internet.... lp |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
V hišo dobiš 2 vlakni (v enema kablu so kolikor vem praviloma 4). Po enem gre IP promet, po drugem TV. Vsako se zaključi na svojem modemu oz. adapterju. Istočasno lahko gledaš poljubno število TV kanalov.
Glede radia: morda lahko pomaga kakšen Siolovec... pri meni ne ujamem ničesar; morda so čudne vtičnice, ne vem, ampak TV dela, radio pa se upira. So radijski programi dejansko na voljo? (preden grem kopat po inštalacijah raje 2x vprašam) |
|
|
![]() |
Značke |
kabelska, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Novo v ponudbi.."Testni uporabnik" - zavajanje naročnikov ali??? | saonaion | SiOL TV | 27 | 31.12.2015 02:37 |
SIOL TV povezava TV in VCR | deepsplash | SiOL TV | 0 | 26.11.2006 01:22 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:07.