|
Avtomobilizem avtomoto problematika, neonska podvozja... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
ve kdo kje za kakšno leasing hišo ali podjetje ki se s tem okvarja za "nakup" avtomobila s minimalnim pologom ali celo brez pologa? hvala
|
|
|
|
||
|
![]()
Živjo.
Zanima me kje lahko kupim gume za motor apn6 http://www.bolha.com/oglas2803833 kot je tale. Ne delam reklame sem izbral naklučno tako da,... Upam na čimprejšno pomoč. Hvala |
|
|
|
||
|
![]()
Zanima me,če kdo slučajno pozna koga,ki popravlja alu platišča na Goriškem koncu??Dobrodošla so tudi vaša mnenja,katerega mi priporočate???
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
na goriškem koncu
![]() sitar v Kamniku ![]() pa še en je v Šmarci pri Kamniku |
|
|
|
||
|
![]()
Mogoče pozna katerega privatnika al pa nasploh koga, k se bavi s tem..... skratka, men neki šteka šibedah, pa me zanima, kam nj ga peljem d bi zadevo vsaj počekiral, če se da zadevo ugodno "sanirati" in popravit.......
|
|
|
|
||
|
![]()
Poskusi pri kakem avtoelektricarju...
|
|
|
|
||
|
![]()
helo!
zanima me če imata fiat Brava in fiat Bravo enake motorje. ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Da, z izjemo petvaljnika, ki ga Brava nima.
|
|
|
|
||
|
![]()
Pozna mogoče kdo kakšno trgovino v Ljubljani ali Kopru(lahko tudi med potjo) kjer prodajajo mini moto motorčke?
|
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
zanima me ali me lahko kdo svetuje kam naj se odpravim, če želim kupiti/naročiti modelček avtomobila Hyundai Santa Fe? Sploh obstaja maketa/model le-tega avtomobila? Že vnaprej lepa hvala za pomoč. :-) lp |
|
|
Značke |
alu, avtomobila, avtomobilska, dobiti, elpomik, gume, info, izposoja, kupiti, kupujem, lakiranje, leasing, modela, motor, nakupu, platišča, pomoč, popravilo, streha, šibedah, vozila, vprašanja, zavarovanja |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
vprašanja, kje dobiti, kupiti, dogodki ... | ozayrus | Gastronomija | 132 | 18.08.2016 07:34 |
Informacije & vprašanja + pripombe | iri | Filmi | 461 | 30.04.2014 01:45 |
Instant Internet / satelitski internet - predlogi, ponudba, vprašanja in podobno | randius | Računalništvo in internet | 36 | 03.03.2010 15:46 |
Pravila & Pogosta vprašanja | JohnnyEnglish | Izobraževanje in šola | 0 | 06.02.2005 01:04 |
Pravila | Paganini | Računalništvo in internet | 1 | 18.10.2004 11:55 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 08:25.