|
||
|
![]()
Pozdravljeni.
Danes sem nadgradil svoj internet in mi je siolovc, ki je prišu menjat modem povedal da se morem registrirati na siolovo stran da mi bodo upoštevali novo linijo. Dal mi je tudi reg. kodo in šifro vendar nevem kam naj zdaj to vnesem. Celotno Siolovo stran sem že pregledal in nisem našel, siolove telefonske linije so pa tut skoz zasedene. Bom zelo hvaležen za odgovore. Lep pozdrav |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Aha hvala za ta link
![]() Komunikacijski prehod MAC naslov : Serijska številka : Kje bi js to našel, na teh pogodbah nič ne piše ![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ok sam zakaj mi pa napiše CPE MAC naslov ne obstaja če prepišem kodo izpod modema. Prepišem namreč uno kjer piše MAC: pa neke številke mislim da bi morala biti to pravilna koda
edit: ok sm poštudiru namest - med številkami je treba : vpisat pa gre. |
|
|
|
||
|
![]()
o jst mam pa problem pri MAC naslovu
ko vtipkam številko xx:xx:xx:xx:xx:xx mi napiše CPE MAC naslov ne obstaja številke pa sm preveril 100x če so prave. |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
pomoč, registraciji |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
tema za društva - obveščanje, razstave, sterilizacija, peticije ... | Snif | Živalski svet | 208 | 24.02.2012 21:50 |
Vse ankete in podobno... ali prosim izpolni anketo | ViSoKa180 | Izobraževanje in šola | 138 | 14.05.2010 21:31 |
Podjetje za pomoč ostarelim - kako odpreti? | legenda | Gospodarstvo | 10 | 22.02.2007 14:37 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:28.