|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
ok
Pri radijskih programih sta dva nova na koncu (*.40, *.41?). Nimam imen. Sicer pa ... a kdo sploh posluša te radijske programe? Ne rečem, če bi dali gor Sky FM. |
|
|
|
||
|
![]()
Bil na Sky FM kar nekaj let a sem presedlal na Deezer. Ima kar nekaj SLO izvajalcev in dejansko poslušaš kar v danem momentu paše. Le PL si je treba narediti.
Če ti gre poslušat prek STB pač naročiš prek Telekoma. Sam sem vzel direkt po testiranju prek Telekma, ker mi po preteku ni uspelo naročiti prek portala. Rabil pa sem na mobilcu. Cena je kolikor vem še vedno ista. Telekom je zgubil provizijo država pa DDV. Po podražitvi Sky FM Deezer niti ni veliko dražji. Smatram da neplačniške variante niso primerne za ušesa. |
|
|
![]() |
Značke |
aditeyo, koncu, novi, playlist, playlista, siolov, sioltv, strani |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
[moja] Šola oblikovanja spletnih strani | dragos | Računalništvo in internet | 333 | 13.08.2014 13:40 |
Težava z dostopanjem do strani | banano | Tehnična pomoč | 35 | 05.01.2009 15:53 |
SiOLTV playlista za Aditeya TV - 2.9.2008 | skye | SiOL TV | 1 | 06.09.2008 19:34 |
Wireless moti SiolTV? | bejli | Tehnična pomoč | 11 | 31.12.2007 16:15 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:57.