|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Zdravo,
priklopili so nam siol trojček. Ker sem prej imela ISDN telefon, sem morala sedaj kupiti analogno bazo (siemens A160, da sem lahko telefonirala, poleg tega pa sem še obstoječo ročko vezala na analogno bazo). Problem je, kot sem že brala teh forumih, da mi telefon ne kaže dohodnih in zgrešenih klicov. Na siolu so mi svetovali, da mi zamenjajo modem (da dobim sagem) ali da zamenjam telefon? Kaj predlagate vi, glede na to, da želim obdržati tudi ISDN ročko. Torej Kakšen Telefon kupiti, da bo kompatibilen z Siol infrastrukturo. Pri sinopeju imam tudi wireless, ki ga želim obržati. lp |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
So ti že nadgradili sinope?
|
|
|
|
||
|
![]()
Te nadgradnje naceloma ne pomagajo. Najbolj cudno je to, da lahko najdes dva ista tipa telefonov (predvsem Siemens) in bo na istem modemu enemu delal CLIP drugemu pa ne. Se vedno sem mnenja, da je kriv telefon, ker ob menjavi ponavadi CLIP cudezno zacne delovati.
Seveda je tudi menjava za Sagem modem smiselna |
|
|
|
||
|
![]()
Hoj,
sem dala preveriti, če dela CLIP na Siemens, in dela lp H |
|
|
|
||
|
![]()
Alo!
Tudi mene zanima keri telefoni delajo na Sinope. Trenutno Imam Gigaset 440 (s slušalko S44), nameraval pa sem dokupit še PANASONIC KX-TG7200 (za drugo tel. št.) Ima kdo kakšne izkušnje s temi aparati? LP, Robi PS- seveda me najbolj zanima CLIP oz. PIK ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Meni PANASONIC lepo dela in vse prikaže. Imam dva telefona in liniji in Sinope.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Tak do se te zadeve takorekoč porihtale?
LP, Robi |
|
|
![]() |
Značke |
analogni, sinope, telefon |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Kateri stand-alone IP telefon | alesroki | Računalništvo in internet | 1 | 12.11.2007 21:29 |
TELEFONIJA - nekompatibilnost Sinope & Siemensovih aparatov?? | Kaya | Tehnična pomoč | 20 | 07.10.2007 09:33 |
Najcenejši telefon za IP | sax | SiOL Komunikator | 4 | 20.07.2007 18:47 |
Nokia E61 kot VoIP telefon na Sinope 568+ | VivinC | Tehnična pomoč | 0 | 23.03.2007 23:35 |
Sagem modem in analogni telefon težave | dualband | Tehnična pomoč | 7 | 03.01.2007 12:21 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:15.