|
Prosti čas in igre užitkarji, zbiratelji, ljubitelji, raznorazne igre, asociacije, izleti ...... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pet sedem pet
jaz napišem rimo spet. Dva štiri dva Clea rada se igra. Osem štiri osem mal neumnosti natrosim. Ker pa ena ni noben, kmalu pride rima še ena. ![]() |
|
|
|
||
|
![]() ![]() golta svoj regrat pogled pa na pršutih vegetarjanec ![]() Včas smo križanke rešvali, zdaj sudoku nas opaja, včas smo močnik oblizvali, zdaj MkČiken golta raja. Če res novo je tud bolje mogoče bo pokazal čas, dokler pa ne zmanjka volje, tudi k rimam grem v vas. |
|
|
|
||
|
![]()
Včasih tud smo bezga nabrali,
z njegovim sirupom se sladkali. Zdej je glavna kokakola, to ti je ta nova šola. Tud sudoku sem rešvala, al nije ovo šala mala. Treba mozgat kr hudo, s križankam je bolj lahko. |
|
|
|
||
|
![]()
zapeljiv nasmeh
postelja iz regrata dihaj z mano Zdaj in včasih vse je glih folk je zmer enak zabit ga podkupiš, pa je tih |
|
|
|
||
|
![]()
folk je ovca
s'pod kozolca en je loh pametn vsi skup pa zasluzjo ban zdej grem pod vroci tus se vodno relaksirat ljudje so glupi |
|
|
|
||
|
![]()
Mojca pa, iz vasi sosedn'e
sploh ne vrača se domov knjige šolske so ji "bedne" se znebila bo okov V naravo vsa svobodna bederc golih se poda želja njena neutrudna svet in fante da spozna Na sončen dan ji pota križa lep in mlad, a neizkušen kako sladka mu je viža kot diamant je še nebrušen Mojci pade 'koj na misel nabira regrat z ritjo v zrak pobič pa, kot vsak mlad osel padel v hipu je vznak Kaj godilo se je, ve se trav'ca, sonce in mladost on mami nosil je pretveze od zajčkov ostala je le kost |
|
|
|
||
|
![]()
Kadar zima se poslavlja
in vigred travo zeleni, vse brsti, sveže poganja, misli čudne nam budi. Če je v raju bila pomlad, ko Eva kačo je spoznala, kriv bil regrat je v solat', da je nastala znana štala. Ne le jabolko dehteče (tako uči nas ta napev), tudi mali, skromni regrat lahko postane vražja zel. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
napeta kača
Evin obraz v travi jabolko pade |
|
|
|
||
|
![]()
vonj pomladi
izmučena telesa krave na polju |
|
|
|
||
|
![]()
danes je petek
je to res mar le meni prekleta gužva |
|
|
Značke |
, niso, rime, spljoh |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 20:46.