|
||
|
![]()
Pozdrav!
Pred kratkim sem namestil Win Xp SP2 in po naloženih vseh gonilnikih, sem se lotil programske opreme. Ko hočem namestit Messenger Live, alpa kak novejši program mi javi da moram nujno posodobit Windowse. Grem na Windows update stran in ko išče morebitne posodobitve, mi restarta računalnik. Po restartu dela spet vse normalno, ko pa hočem spet posodobit, pa ista zgodba. Na računalniku ni virusov, praktično so gor samo Windowsi in gonilniki. V Visti pa je vse lepo normalno posodabljalo. Kaj mi je narediti, ker pri sosedu sem namestil iste Windowse Xp, pa mu posodablja brez problemov! Hvala! |
|
|
|
||
|
![]()
serijska št. je napačna glede na tole kar si povedal
|
|
|
|
||
|
![]()
Aha, ja sam sosedu pa prime...
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
kup legalne winse
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Winsi so bli naloženi pri marsikomu, samo meni ne dela update. Tist Genuine manjka, sam noče ga naložit....
|
|
|
|
||
|
![]()
Ja pa če ti ga bo naložil, bo failed in še vedno ne bodo update delal
![]() Kaj se sekiraš za ta prazen nič? Saj itak nikoli ni pametnih popravkov, samo toliko da računalnik upočasnjujejo ![]() |
|
|
Značke |
težave, update, windows |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Vse o MSN messenger - FAQ | trinajstka | Računalništvo in internet | 813 | 03.03.2013 14:39 |
Windows Update | silvoj | Računalništvo in internet | 7 | 01.02.2008 01:13 |
Bluetooth v Windows XP SP2 | JohnnyEnglish | Mobilna telefonija | 0 | 07.02.2005 21:39 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:47.