|
||
|
![]()
Se strinjam zverina, na raznih glasbenih festivalih, koncertih, prireditvah se, da spoznati super ljudi.
|
|
|
|
||
|
![]()
Na biciklu.
|
|
|
|
||
|
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
(to je cist prakticen nasvet, ki gotovo pomaga, in absolvent ni vsesplosna ****arija, kot se zdi iz medijev) Aja, pa ne pokazat, da nujno isces nekoga. To odbija nasprotni spol. |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() (morala sem, žal mi je, zalo mi je žal, a morala sem!) no, fajn plac je tudi, a ne de, kakšen forumski re, recimo siolov, ker tuki pa visimo sami kul osebki, vseh starosti, spolov in seksualnih nagnjenjjj ![]() ![]() kaj pa plesni tečaj? ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Tam kjer najmanj pričakuješ....
Meni osebno je bilo najlažje po lokalih spoznavat punce, dva tri glažke v vampek in akcija. Samo ne smeš biti takoj razočaran, od petih poizkusov je velika verjetnost, da bodo štirje neuspešni. Pomembno je, da si pri svojih "zapeljevanjih" uporabiš kakšen zelo inovativen način. Ne začenjaj z obrabljenimi frazami "živjo, kako si?" ali pa "ti lahko plačam pijačo".... Poizkusi raje s čim takim: Živjo, upam, da te nisem preveč zmotil, zanima me, če mi lahko posodiš denar za nakup VINJETE. Veš, moram jutri k babici v dom ostarelih, ji bom nesel sadje....denarja pa nimam zato so mi objestneži ukradli BA kartico... Na tak način imaš vsekakor več opcij....glede na to, da iščeš nekaj resnega moraš ispasti resen...in v takem primeru tudi boš. Lahko jo presentiš tudi s kako konzervo tune, jo direktno potegneš iz žepa in vprašaš, če bi ona tudi jedla.... |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Bljah, same mačke okoli vrele kaše. Za rit prjet, na žnable se nalimat pa rečt: "bod moja" po mojem ne more bit brez posledic! Če bodo pozitivne al negativne, pa sam bog ve.
|
|
|
Značke |
ga or jo, najti |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Kje bi dobit, kupiti, najti, kaj, kako bi .... | oblakst | Lepota in stil | 207 | 08.09.2017 12:21 |
kako najti... | sunnygirl | Svet in ljudje | 11 | 22.05.2008 21:21 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 05:26.