|
Računalništvo in internet internet, hardware, software ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Prosim za pomoč s katerim programom bi lahko izbrisal particijo velikosti 1.5 Gb ( Recovery )ki je narejena ob času instalacije Viste na prenosniku Toshiba. Tisti njihov Recovery ne potrebujem, sama njihova particija pa mi je samo v napoto. Poskusil sem že z Partition magicem pa mi je ne pokaže, prav tako ne Gparted, zaradi tega ker je particija označena kot Skrita.
Če pa gledam z Ghostom, ali pa Defragom pa jo vidim. Hvala za pomoč. lp. |
|
|
|
||
|
![]()
Kaj ti pa sploh napiše partition magic oz. GParted? Če ti particije ne pokaže, bi ti moral pokazati prazen prostor. Potem pa samo eno sosednjo particijo povlečež čez in jo tako razširiš, pa je.
|
|
|
|
||
|
![]()
V drive managerju particjio prvo pobriši, potem pa lahko razširiš z partition magic-om
lp |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Gparted se zažene iz Boota potem pa nekje na polovici nalaganja počaka in ne gre ne naprej in ne nazaj....... Če pa grem z DVD.jem od Viste, pa mi pokaže particije tiste ko sem naknadno naredil, tiste 1,46 Gb recovery ko je bila narejena na Toshibi pa ne pokaže. Vidna je šele z Ghostom če grem delat Backup.....ali pa preko nadzorne plošče, vendr z njo ne moreš ničesar narediti... lp. |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() to je bolj yebene rešitev, ampak po 2 urah drkanja je to bila najhitrejša rešitev ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Paganini če hočeš si poglej ta link kaj piše, po njem sem naredil in je bila v trenutku odstranjena. Vse ostale particije ostanejo nedotaknjene, potem jo samo eni particiji pripojiš. http://www.mydigitallife.info/2008/0...tion-in-vista/ lp. |
||
|
Značke |
odstranitev, particije, skrite |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Odstranitev IE7 | doody | Računalništvo in internet | 4 | 14.02.2008 12:50 |
Peticija za takojšnjo odstranitev Macrovision zaščite | bassoon | SiOL TV | 27 | 06.02.2007 10:38 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 17:44.