|
||
|
![]()
Najbrž vas veliko uporablja ta program za slike.
V programu IrfanView so slike, ki sem jih potegnila iz fotoaparata. So barvne, meni jih pa jih program kaže samo črnobele. A mogoče kdo ve, kako in kje popravit nazaj na barve. Tamala se je namreč naslonila na tipkovnico, zdaj pa ne znam nazaj popravit. Hvala za pomoč. |
|
|
|
||
|
![]()
Če ga imaš v slovenščini greš na nastavitve/nastavitve/JPG/PCD/GIF in odstrani kljukico pri prikazuj črnobelo
|
|
|
|
||
|
![]()
Pod opcijo slika (pictur) imaš nastavitve in poglej pod črnobela slika, ali negativ! Tukaj se ti je nekaj spremenilo.
Če ti ne rata porihtat, pa odinštaliraj program in ga še enkrat naloži ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Hvala vama za hiter odgovor!
Nimam programa v slovenščini, zato ne najdem teh nastavitev. Tudi opcije picture ne najdem. Ker sem že iskala kako bi prišla do tja, kjer bi s kljukico odznačila črnobelo. Še vedno ni uspeha. |
|
|
|
||
|
![]()
Na uradni strani piše takole:
Q: Bug report: Since yesterday, IrfanView shows all my images black/white! Why? A: The load option for JPGs "Load as grayscale" in 'Properties->JPG/PCD/GIF' is activated, please uncheck! Note: in the Save dialog, see JPG format save options. The option "Save as grayscale" must not be active. |
|
|
|
||
|
![]()
O najlepša hvala!
Ratalo! Zdaj je spet vse v barvah! Hvala še enkrat! |
|
|
|
||
|
![]()
http://www.irfanview.net/ Na tej strani poglej pod IrfanView Language, izberi slovenščina installer ,prenesi datoteko in dvoklik nanjo.
|
|
|
Značke |
irfanview |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 17:42.