|
||
|
![]()
ma meni pa je Heath čisto pošteno nominiran... ta dark knight je daleč od mojih filmov... ampak tako film kot njegova igra jokerja je naravnost fantiastična. .. mrtev ali živ bi si najmanj nominacijo zaslužil za to vlogo. (kljub temu, da dela včasih h'wood stvari samo za reklamo in povečanje gledanosti)
|
|
|
|
||
|
![]()
Clint Eastwood ima pomoje dobre možnosti, da končno stakne oskarja za glavno vlogo (Gran Torino).
|
|
|
|
||
|
![]()
Hm, maš prav. Glede na vrsto neuspešnih nominacij in njegova leta se lahko zgodi ravno to. Sean Penn ga že ima, Bradu Pittu verjetno ne bi dosti pomenil, saj sta sreča in zdravje otrok na prvem mestu, Mickey bo zadovoljen že z oskarjevsko nominacijo, Leonardota pa še kar nihče resno ne jemlje
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Leonardota so resno jemali v What's Eating Gilbert Grape in The Basketball Diaries. Trenutno je na preizkusni dobi, ki jo je pridelal s Titanikom.
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() meni se je mal popravil v departed... ker je bil prvi film v post titanic eri, kjer me ni motil. |
||
|
|
||
|
![]()
Mene ni motil že v Blood Diamondu.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ha! Got ya
![]() Dejansko je v zadnjem casu (pa v bistvu ze skos izbira same odlicne vloge) posnel res dobre filme, z odlicnimi reziserji in se boljsimi soigralci. Nisem pristas instant holivudskih igralcev, ampak on to ni. Ja ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
btw, včeraj sem si pogledala The Curious Case of Benjamin Button in upam, da ne bo snel preveč nominacij. Tipičen oskarjevski film, tak, ki bi mu takoj dal zraven pridevnik "epski" (kar kocine mi grejo pokonci, ko to slišim). Vsi so odigrali svoje vloge korektno, valda, vse je kul, samo overall je precej medel film, if you ask me. Forest Gump brez komičnih vložkov, na bolj rjav način (celoten izgled filma ima vedno pridih rjavih, bež tonov, malo sivo, malo opečnato; vse v tem rangu) in z novo boleznijo - this time he isn't stupid, he's just aging the wrong way. Aja, pa seveda ima tudi svojo Jenny, ki je tokrat Daisy in jo igra Cate Blanchett, ki od filmskega leta 23 do 43 izgleda praktično isto. So se pač bolj ukvarjali z mlajšajočim Bradom.
|
|
|
|
||
|
![]()
lih sem šokirano ugotovila, da ima Benjamin Button zaenkrat povprečno oceno na imdb 8,5. svašta ... jst bi mu dala največ 7, ker je korekten izdelek and all, ampak to je pa tudi vse. zaradi osebne nevšečnosti filma bi mu pritisnila 6.
|
|
|
|
||
|
![]()
ne glede na to, kako mi je osebno najbolj všeč The Wrestler in kako kul je Clint v Gran Torino, navijam, da bo Sean Penn dobil oskarja za Milk.
![]() Pogledala včeraj and i'm impressed. |
|
|
Značke |
2009, oskarji |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
BitDefender Internet Security 2009 | robida | Računalništvo in internet | 65 | 01.09.2009 14:07 |
Kaspersky Internet Security | luky | Računalništvo in internet | 10 | 06.06.2008 12:29 |
Oskarji 2008 | baksus | Filmi | 76 | 12.03.2008 21:08 |
Oskarji 2007 & ostale nagrade | D' Andre | Filmi | 267 | 03.03.2007 10:55 |
Oskarji 2006 | zigamilek | Filmi | 435 | 27.03.2006 17:21 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 21:01.