|
||
|
![]()
čer!
Že spet se nas ne da priklicati ... delujejo samo odhodni klici.. Pomoč prosim.. je res moteče in neprofesionalno.. Tehnična ekipa, prosim ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
sklepam, da ste modem že resetirali?
|
|
|
|
||
|
![]()
ne še.. ker nevem ali lahko držim reset tipko dolgo.. nekje sem zasledil, da to lahko popolnoma zbriše nastavitve? ali lahko vseeno to naredim?
na spletni strani od modema(prospero) sem na VoIP statusu pogledal in pise authfailure pri registered.. najbrž je to problem? |
|
|
|
||
|
![]()
@Blash.....,enostavno ga izključi in nazaj uključi.....,bo šlo???
|
|
|
|
||
|
![]()
ali pa še bolje, na spletni strani klikni restart zadeva se bo resetirala in v roku 5min vam bo vse delalo.
|
|
|
|
||
|
![]()
Meni tud ne dela telefon že nekaj dni. Delajo odhodni klici samo v nekatera omrežja, dohodnih pa od nikoder ni. Pa že dva dni rešujejo.
|
|
|
|
||
|
![]()
Sem zvedel, da bo delal od jutri naprej. V redu. Ni pa v redu, da tule nihče od Siolovcev po več dni ničesar ne odgovori ali pojasni!
|
|
|
|
||
|
![]()
Mam paket trio in telefon ne dela. Ne delajo ne prihodni ne odhodni klici. Modem sem že resetiral, ga izklopil za cca 20 min na to vklopil, ampak stvar ne dela. Mobitel prikaže sporočilo napaka v povezavi. Net in tv delujeta normalno. Ima kdo kakšno idejo?
|
|
|
|
||
|
![]()
verjetno bo potrebna nadgradnja modema. sporoči uporabniško ime in kontaktno številko na ZS, pa bomo zadevo uredili.
|
|
|
|
||
|
![]()
Uporabniško ime poslano, upam da je kontakna št. prava ta, na kateri tel ne dela.
|
|
|
![]() |
Značke |
dela, telefon |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Paket trio telefon ne dela | amali | SiOL telefonija | 5 | 07.01.2009 09:18 |
Ananalogni telefon na razvezanemu dostopu ne dela | Shkis | Tehnična pomoč | 2 | 08.12.2008 08:53 |
Telefon ne dela! Pomoc. | Palkic | SiOL telefonija | 11 | 15.11.2008 15:00 |
Paket trio - telefon ne dela | marjo | Tehnična pomoč | 5 | 28.10.2008 17:16 |
Telefon ne dela ze cel dan!! | lutkica4u | Tehnična pomoč | 8 | 03.03.2008 15:31 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 16:05.