|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Prosila bi, da se na SIOL.net uvede stran, ki bi obveščala o tem, kateri programi so v pripravi in kaj si lahko obetamo v naslednje pol leta. Mislim, da bi bilo lepo videti, če se sploh kaj dogaja.
|
|
|
|
||
|
![]()
To bi bilo res lepo,samo kaj ti bo to če tega ne izvedejo ali šele čez nekaj let.
Tako kot nadgradnja stb sagema,TV plus in še in še. Lp lintwer |
|
|
|
||
|
![]()
To bi bilo res lepo videt samo dobro vemo da eni pred drugim skrivajo novosti tako da dvomim da nam bodo to uresničili.
|
|
|
|
||
|
![]()
Mi tukaj na forumu blebetamo in govorimo svoje želje, vodstvo se požvižga na to.
|
|
|
|
||
|
![]()
Lahko ste brez skrbi, da se vse informacije prenesejo naprej do vodilnih.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Tale forum bi moral malo zaživet,čim več koristnih predlogov in čim več članov potem bi zadeve bistveno hitreje stekle.Čeprav priporočam da svoje želje direktno na mail od siola pošljemo in bi verjetno kaj bolj zaleglo.
Jaz sem recimo pred enim tednom omenil zadevo zakaj ne oddajajo POP tv v 16/9 razložil situacijo in sedaj imamo pop v 16/9. Zdaj ne morem glih trdit da je moj mail pripomogel k temu ampak lepo je videti da se zadeve premikajo na bolje. |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Zakaj bi bila skrivnost, za katere programe potekajo dogovori?
|
|
|
|
||
|
![]()
Ker potem bi množično zapuščali Siol, ker ne pripravljajo nič novega. In še konkurenca bi se jim smejala.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
novostih, obveščanje |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
tema za društva - obveščanje, razstave, sterilizacija, peticije ... | Snif | Živalski svet | 208 | 24.02.2012 21:50 |
Nedelovanje Siol TV plus in obveščanje | Mirtma | SiOL TV | 3 | 13.04.2008 10:30 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:41.