|
||
|
![]()
Pozdravljeni
rad bi zmontiral skupaj nekaj filmčkov, pa me zanima če pozna kdo kak enostaven programček za to delo, ne rabim nekaj profi vrjante, samo da se da lepo rezat, pa prehode delat, pa da lahko nek zvok dam v ozadje, imel sem pinnacle studio 8, vendar mi nekako ni bil všeč, malo tudi preveč zakomplicerana stvar. LP Primož |
|
|
|
||
|
![]()
windows movie maker tud ni tko slab,le za združevanje različnih filmčkov je pametno le te imet iste kvalitete (format itd...)
pa kakšen format factory za preprosto pretvarjanje različnih video in avdio vsebin tud prav pride... |
|
|
|
||
|
![]()
ima še kdo kak predlog, ta windows media maker mi nekaj ne deluje vredi
|
|
|
|
||
|
![]()
no,na CiberLynkov Power Director sm pa kr mal pozabu....
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
se strinjam s Slowhandom..... PowerDirector je res enostaven pa tudi zelo učinkovit.... podpira tudi HD video
|
|
|
|
||
|
![]()
Evo sm dobu powerdirector, vendar je težava, ker mi noče odpreti filmčkov ki sem jih potegnu iz spleta v .flv-ju, niti če jih pretvorim najprej v .avi, ima kdo kake izkušnje s tem?
|
|
|
|
||
|
![]()
za dolvleko fajlov z neta uporabi vdownloader in že takoj uporabi pretvorbo v avi...
tovrstne fajle mi powerdirector odpre in obdeluje brez problema... preverjeno... |
|
|
|
||
|
![]()
sem probal z vdownloaderjem, pa mi nikakor ne uspe potegnit filmčka iz www.24ur.com, ali pa iz www.rtvslo.si, ima kdo kak nasvet?
Lp |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
Značke |
montaža, videa |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Snemanje videa direktno na trdi disk | Blednik | Računalništvo in internet | 5 | 22.03.2009 13:55 |
Rezanje videa posnetega z multicast tv | bbenci2 | SiOL TV | 1 | 26.02.2009 16:21 |
Dodajanje youtube videa na blog | grle | Blogi | 1 | 27.02.2007 12:51 |
Problem z dodajanjem google videa na blog | b1e2n3i4 | Blogi | 3 | 29.01.2007 08:33 |
montaža siol tv! | bejba020 | SiOL TV | 1 | 04.09.2006 14:08 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 14:02.