|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni.
Pred približno 5 leti smo prešli iz dial-up interneta na adsl. Pogodbo smo sklenili v eni od siolovih poslovalnic in v kolikor me spomin ne vara, je bilo takrat dogovorjeno, da se ob priklopu adsl-a dial-up avtomatsko izklopi. Ker so račune plačevali starši sem slučajno po vsem tem času ugotovil, da nam siol že ves ta čas zaračunava dial-up naročnino za storitev, ki ni bila uporabljena že kar nekaj let. Starši so pa tole nevedno plačevali. Najprej bi rad, da me od tega dial-up-a odklopijo in pravično bi bilo, da vrnejo te nepotrebne stroške. Na siolu, so rekli naj pošiljam odpoved dial-up-a v Ljubljano, pritožbe nad računi v Koper ... Zanima me, če je kdo imel podobne izkušnje in mi lahko poda kak nasvet kako se to najbolj učinkovito reši. Občutek imam, da s temi pritožbami ne bom nič dosegel in je to namenoma zastavljeno na način, da stranko izčrpa in zadeva nikoli ne pride do konca. Hvala za mnenja in nasvete. ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Seveda je pa lepše videti zaroto velikega izkoriščevalca, to pa vsekakor. |
||
|
|
||
|
![]()
To je šlamparija stranke! Ob registraciji ADSL priključka se ni označilo, da se želi dial up prekiniti. In to je to....
|
|
|
|
||
|
![]()
Itak... in najbolš da uporabnik diplomira iz Siolizma preden kar koli pri njih kupi, ne?!?!?
Čista logika je da mu ukinejo dial-up povezavo če ma ADSL ali kar koli takega... Ne vem zakaj bi mogla ena stara mama preverjat "kvazi servisne strani" zato da bo vidla če jo siolovci spet nategujejo... |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Če je naročnik storitev interneta stara mama, naj preverja kvazi??? servisne strani, če ne zna, zakaj pa ima internet?! Za sina/vnuka? Naj bo vsaj toliko fer in naj on kdaj pa kdaj pogleda. Seveda, če plačuje mama, boli ga đoko, zdaj bo pa jokal, kakšen zarotniški zmaj je SiOL. Odrasti. PS: moja mama pri 71. preverja kvazi??? servisne strani. |
||
|
|
||
|
![]()
Mnogi uporabniki še vedno plačujejo stare in počasne pakete.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
glede, jih, nasvet, nevede, plačujem, potrebujem, storitev, zastarelih |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 00:36.