|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Super je to. Vse pohvale telekomu in vsem ki so si to izmislili.
Samo lahko bi še dali gor:POPTV, SLO1, SLO2, AKANAL, TV1000, HBO COMEDY, TV3. dRUGAČE ŠE ENKRAT TO JE ZELO VREDU IN MISLIM DA SE MI MARSIKDO PRIDRUŽUJE.... |
|
|
|
||
|
![]()
Seveda je to beta verzija ko bo zadeva popolna bodo tudi ostali programi not prav tako HD
|
|
|
|
||
|
![]()
Kaj pa cena? Za lastnike tria in full program paketa pa kaki mali dodatek za 3€ pa bo tudi prav.
|
|
|
|
||
|
![]()
Na WWW temelječ nadomestek za VLC&Co. z zaenkrat relativno slabo kakovostjo slike prilagojeno osnovnemu paketu. Glede na to da so DATA in video porti deljeni bo verjetno tudi tako ostalo vsaj za uporabnike na bakru.
Za marsikoga, ki se mu ne da ubadat z drugo varianto enostaven prikaz TV-ja in ostalega kar bo ponujeno na PC. Za kak prenosnik ali PC z malim ekranom pa bo kar uporabno. Sam bi pa veliko raje videl aplikacijo, ki bi bila do konca razvit FripTV ,TANO,... podatke pa morda pobirala prek video in data portov in bi bila tako univerzalna. Preklapljnje med kanili mi je nerodno da ne rečem zoprno. Za naročnike Siol trojčka bi morala bit zadeva neplačljiva! |
|
|
|
||
|
![]()
A se bo preko tele zadeve dalo tud kak program snemat? bi blo fajn...
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
A lahko naredite tako, da bo text na tem gumbu resničen?
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
WWWAAAA ker XMB :D
![]() Še najbolj me spominja na internetno televizijo, ki jo ponuja Joost. |
|
|
|
||
|
![]()
A se da na Š1 gledat tudi prenose tujih nogometnih lig?
|
|
|
![]() |
Značke |
siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Težave s siol TV in siol telefonom | Tadejgg | Tehnična pomoč | 4 | 07.07.2009 21:36 |
Spremembe na storitvi SiOL TV | mihies | SiOL TV | 16 | 22.06.2009 22:41 |
Informacije v zvezi s SiOL storitvami | 080 Urban | O storitvah | 2 | 31.10.2008 08:17 |
SIOL TV mi ne dela | slikar | Tehnična pomoč | 4 | 22.09.2006 19:15 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 15:19.