|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Zanima me če se da dobit samo Siol TV brez neta? Namreč v mojem kraju se da preko siola dobit max. 4mbit net, preko telemacha pa je sedaj 10mbit tako da bi vzel prek siola samo TV če se da.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ne da se.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ip tv....
|
|
|
|
||
|
![]()
Mi lahko razložiš kaj si mislil z ip tv ?
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ja dobro sej povezava more bit, samo kolkor vem je ločeno za internet/tv povezavo. Zdej imam v drugem stanovanju 12mbit piše na računu od tega 8mbit za 2 TVja in 4mbit za internet, zaradi tega sm sklepal da se da uporabo interneta preprosto črtati ane.
|
|
|
|
||
|
![]()
Bilo je možno, sedaj ni več (pa samo iz birokratskih razlogov, tehnično je popolnoma mogoče). Moj sosed ima samo SiolTV brez problemov (naročil je takrat ko je bilo to še možno)
|
|
|
|
||
|
![]()
Pol najbolš da pokličem na siol pa probam sfehtat če se da
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Bodo rade volje skenslal, ampak cena bo pa ista, hehe...
|
|
|
![]() |
Značke |
interneta, samo |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
pasji nasveti ... | Štrudl | Živalski svet | 387 | 18.03.2012 16:02 |
Bolniki s pljučnim rakom-na onkološkem inštitutu skoraj brez zraka? | Miha48 | Slovenija | 15 | 28.11.2008 12:37 |
Zakaj ste ženske na plaži zgoraj brez? | Knez | Lepota in stil | 226 | 29.08.2008 10:21 |
Stari znanci policije (Casiraghi) | yamamoto | Slovenija | 79 | 26.02.2007 08:56 |
NBA liga 2005/2006 | fantasysnake | Šport | 754 | 04.07.2006 20:44 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:50.