|
SiOL Komunikator SiOL komunikator je programska oprema za neposredno sporočanje, ki vam omogoča komuniciranje s prijatelji ali poslovnimi partnerji, z uporabo tekstovnih sporočil, izmenjavo datotek ter IP telefonijo in video klici. Združljiv je z najpopularnejšimi sistemi za neposredno sporočanje, kot so MSN Messenger, Yahoo Messenger, Google talk, Jabber in AIM. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Opomba: Registracije trenutno niso omogočene. A to pomeni nova registracija komunikatorja a nasploh prijava v sistem že registriranega komunikatorja. Meni namreč kljub vsem navodilom ne uspe prijava v sistem s telefonom Nokia N95. Na koncu vendno obvestilo "registracija ni uspela".
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
http://www.siol.net/spletne_storitve/siol_komunikator.aspx |
||
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
zgleda da tudi že registrirane ne delajo. Kdaj boste uredili zadevo? LP |
|
|
|
||
|
![]()
Meni dela normalno na Sip klientu Nokia E71
|
|
|
|
||
|
![]()
Pri meni ne dela niti na Nokiji niti na FritzBoxu.
|
|
|
|
||
|
![]()
Če s telefonom dostopate do interneta preko Wifija preverite ali imate odprt port 5060 UDP?
Drugače pa še enkrat preverite nastavitve. * Uporabniško ime / username: vaša telefonska številka brez začetne 0. Primer: 59900000 * Geslo / password: vaše obstoječe geslo za dostop do SiOL komunikatorja * Naslov strežnika / server address: voip.siol.net * Vrata / port: 5060 * Tip povezave / connection type: UDP * Kodeki / codecs: G. 711 A-Law ali G. 729 Lep pozdrav! David |
|
|
|
||
|
![]()
David, nastavitev nisem spreminjal niti enkrat, torej to ne bi smelo biti problematično. Glede na to, da je do sedaj delalo na obeh koncih, resno dvomim, da so se nastavitve sesule na obeh napravah istočasno.
Lepo bi vas prosil le eno stvar, ne delat bebcev iz uporabnikov po nepotrebnem, vsaj iz tistih ne, ki smo do vas korektni. Res se ne spodobi. PS: sedaj spet dela, brez da bi posegal v nastavitve Nokije ali FritzBoxa, ki je namenjen SP telefoniji in temu tudi prilagojen. |
|
|
|
||
|
![]()
Telefon Gigaset A580 IP imam priključen v modem na voice port. Na tem telefounu bi pa rad uporabljal še tel. št. od Detelfona, ki pa itak ne dela, ker preko voice porta nimam klasičnega dostopa do interneta. Kateri je najcenejši način, da bi mi na tem telefonu delala Siolova in Detelfonova številka? Moram kupiti ruter z dvema wan vhodoma, ali se da tudi na kakšen drugačen način to rešiti? Zdaj ima ruter Draytek Vigor 2130.
|
|
|
![]() |
Značke |
nastavitve, siol, sip, voip |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
NOKIA SIOL KOMUNIKATOR VoIP NASTAVITVE | jrobic | SiOL Komunikator | 32 | 22.01.2011 22:53 |
Nove ponudbe in cene siol storitev | MIKO | O storitvah | 109 | 13.06.2009 13:38 |
SIOL TV povezava TV in VCR | deepsplash | SiOL TV | 0 | 26.11.2006 01:22 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:57.