|
||
|
![]()
Ko si želim pogledati kakšen video - tudi na www.siol.net se video pogostoma nalaga vsakih par sekund med predvajanjem? Še kakšna 2 tedna nazaj se je video naložil v nekaj sekundah in se predvajal od začetka do konca. To kar se pa dogaja sedaj, da se video med gledanjem nalaga vsakih nekaj sekund je pa popolnoma negledljivo. Kaj se dogaja?
Sem poskusil nekaj minut pozneje in je spet delovalo normalno. A preveč folka hkrati gleda isti video, da se to dogaja ali je vzrok tega kje drugje? |
|
|
|
||
|
![]()
Se to dogaja na enem ali na več računalnikih?
|
|
|
|
||
|
![]()
No sedaj sem še enkrat poskusil in spet nalaga med videom. Imam pa vdsl2+.
Imamo dva računalnika - moj je priklopljen žično, od sestre pa prenosnik brezžično in na obeh se dogaja isto... Enkrat deluje normalno, drugič spet ne več...in tako dalje Zanimivo, da se to dogaja večinoma z video vsebinami, ki so na tujih strežnikih - recimo youtube |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Bi bil že skrajni čas, da to porihtajo se strinjam. To se dogaja sedaj že kar lep čas!
|
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni!
Par vprašanj še: Katerih video vsebin ne morete spremaljati? Glasbene video spote v wmv - windovs media glasbene spote v flv formatu - flash video Ali video vsebin, ki so ob člankih? A teh Čukov ne morete gledat? http://www.siol.net/trendi/glasba/vi...7/12/cuki.aspx Hvala |
|
|
|
||
|
![]()
No, jst sem mel tut tak problem, predvsem na youtubeu...
Potem sem pa mal računalnik pregledal s temi antispyware programi in je blo boljš, skratka 'spucal' sem računalnik ![]() No, boljš je, ampak še vedno ni tko kot včasih |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Hvala, ker ste javili
![]() ja Wmv bi mogla dela odlično, sedaj pa počasi tudi te glasbeni prehajajo na flash video ... Tako, da če bodo težave, bi bila zelo hvaležna, če mi javite. Lahko, da ni kriva internet povezava, ampak računalnik ... Pri Flashu je problem v tem, da poleg interneta rabi tudi sam CPU računalnika, in mogoče zato šteka potem, ... No lepo, da bo lahko hčerkica uživala ![]() |
|
|
![]() |
Značke |
nalaganje, neprestano, videa |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
nalaganje | ajaa | Mobilna telefonija | 7 | 13.10.2008 21:52 |
Na novo nalaganje Windowsev? | ursy | Računalništvo in internet | 11 | 07.10.2008 09:49 |
Nalaganje XP-jev na prazen notebook | Marko ZIBELNIK | Računalništvo in internet | 2 | 01.10.2008 21:33 |
Dodajanje youtube videa na blog | grle | Blogi | 1 | 27.02.2007 12:51 |
Problem z dodajanjem google videa na blog | b1e2n3i4 | Blogi | 3 | 29.01.2007 08:33 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 13:46.