|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
zanima me katero od opcij morem izbrat pri "Prenos številke telef. priključka".
imam trio torej logično imam številko že preneseno. opcije so naslednje : 1. NE 2. iz klasične telefonije v SiOL telefonijo 3. Od drugega operaterja govorim seveda o https://moj.siol.net/narocilo |
|
|
|
||
|
![]()
izbereš NE
|
|
|
|
||
|
![]()
Zadeva je odvisna od vsakega posameznega primera. V primeru, da si že prenesel številko v SiOL telefonijo in delaš naknadno neko spremembo paketa (npr. hitrost) izbereš opcijo NE.
Lahko ima naročnik klasično telefonijo Telekoma Slovenije in paket TRIO, kjer ima naročnik eno številko na klasični telefoniji (01 XXXXXXX), drugo pa na SiOL telefoniji (0599 XXXXX). Naročnik se sedaj odloči, da bo številko prenesel na SiOL telefonijo in bo moral izbrati možnost "iz klasične telefonije v SiOL telefonijo". |
|
|
![]() |
Značke |
izberem, katero, naj, opcijo |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Najbolša izbira mobilnika ...(predlogi, vprašanja) [Brez reklam] | fancy | Mobilna telefonija | 217 | 09.11.2015 12:45 |
katero omrežje? | niaeva | Mobilna telefonija | 10 | 18.02.2009 22:14 |
Katero napravo kupiti za zmanjšanje celulita | s_m | Zdravje | 17 | 31.08.2008 22:44 |
katero grafično mi priporočate | dady | Računalništvo in internet | 10 | 26.08.2008 23:07 |
Program za izdelavo DVD menija z opcijo podnapisov | Pirotehnik | Računalništvo in internet | 1 | 05.05.2008 20:53 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:46.