|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
se lahko kdo razpiše, kako usposobiti ta program za siol tv?
hvala |
|
|
|
||
|
![]()
V mapo v ktero ga razpakiraš dodaš še predvajalno listo "channels.TXT". Si jo verjetno že snel s strani kjer je program
Če hoč pofirbcat mpeg4 rabiš "nabavit" "CoreAVCDecoder.ax" in ga skopiraš v isto mapo. V predvajalni listi pa spremeniš ".0." v ".4.". Da ve s ktere kartice podatke pobirat ga zaženeš s: "c://iptv/friptv /if=10.c.x.y" kjer je seveda rvi del pot do datoteke in IP kartice s ktere naj podatke pobira za ukazom /if= preglej readme je zelo nazorno napisano, morda le malo preveč zgoščeno |
|
|
|
||
|
![]()
Js sm naredil vse kar je v navodilih pa mi vseeno ne deluje,ostaja črna slika.
Mpeg2 dela brez problemov. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
V google vpišeš friptv in ga pobereš dol,ta zadnja verzija je 0. 2.0.Na strani softpedia dobiš še channel list za SIOL TV ki jo kopiraš v mapo friptv.
|
|
|
|
||
|
![]()
Sem naredil vse po navodilih, deluje BP. A je možna kaka OSD funkcija?
Pa še nekaj: Najbrž je mišljeno iz "0 v 4" spremeniti #EXTINF:0,SLO2 (slovenski) v #EXTINF:4,SLO2 (slovenski); Tudi to sem naredil, pa ne opazim razlike. ??? |
|
|
|
||
|
![]()
Ne,to je mišljena IP številka za program.
Ne vem zakaj FRIP TV,daj gor VLC player pa boš imel vse kar rabiš. udp://@239.255.0.1:5002 udp://@239.255.4.1:5002 |
|
|
|
||
|
![]()
Hvala. Mi je že jasno. Ko spremenim 0 v 4 mi izgine slika na tistem prog.;
kaj je narobe? mogoče kaj s kodekom??? |
|
|
|
||
|
![]()
Seveda potrebuješ MPEG4 kodek,preberi kaj je napisal rock,drugi post z vrha.
Daj si že enkrat gor VLC player,ki vsebuje ta kodek in nehaj s tem FRIP TV. Lp robida |
|
|
|
||
|
![]()
moo meni še zmiri nvem zkej n dela v VLC-ju, ko hočem dat play mi zazna programe, vendar čas je skozi 0, slike in zvoka ni?, kaj morm nardit ?
|
|
|
![]() |
Značke |
friptv |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 15:45.